SPORTURI  »  RUGBY  »  IRB NATIONS CUP

Scoţia cîştigă IRB Nations Cup! România încheie pe 4 după înfrîngerea cu Italia A

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2009 00:00

Echipa naţională de rugby a României a fost învinsă astăzi, scor 13-24, de Italia A şi a terminat pe locul 4 în turneul IRB Nations Cup, competiţie cîştigată de reprezentativa A a Scoţiei.

"Tricolorii" au deschis scorul prin Florin Vlaicu, acesta transformînd o lovitură de pedeapsă. La pauză, scorul a fost de 3-3. România a reuşit să se distanţeze la 13-3, reuşind un eseu prin Vali Calafeteanu, transformat de Florin Vlaicu, care anterior convertise o nouă lovitură de pedeapsă.

Italienii au revenit însă rapid şi au reuşit trei eseuri transformate, obţinînd victoria cu scorul de 24-13. Celelalte meciuri ale zilei s-au încheiat: Rusia - Uruguay 29-26 şi Franţa A - Scoţia A 12-22.

CLASAMENT
1. Scoţia A 13p
2. Italia A 9p
3. Franţa A 9p
4. România 5p
5. Rusia 5p
6. Uruguay 2p

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (4)
 •  22 Iunie 2009, 00:42

A fost foarte frumos turneul! Romania atat cu Franta cat si cu Italia a jucat bune, azi cred ca si caldura i-a afectat pentru ca dupa eseu nu au mai jucat nimic. Nu stiu daca si anul viitor o sa fie turneul tot in Romania. Cand se decide tara organizatore (am auzit niste zvonuri ca ar fi ultima data in Romania)!? Poate stie cineva mai multe (sa ne spuna), suntem multi care vrem sa vedem rugby de calitate!

 •  22 Iunie 2009, 00:19

Am fost pt prima oara la un meci de rugby astazi si am fost incantat de frumusetea acestui sport si de modul in care se practica; o atmosfera mult mai frumoasa decat cea de pe stadionele de fotbal si niste mai mult fair-play si disciplina. Bravo baieti; in mod sigur o sa vin mai des la stadion...

 •  21 Iunie 2009, 22:53

Oricum respect pt baieti pentru macar lupta si se bat pentru fiecare balon si toti asta vrem sa vedem ATITUDINE ,AMBITIE,si este valabil in orice sport.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează