SPORTURI  »  RUGBY  »  IRB NATIONS CUP

Silviu Florea s-a accidentat şi va rata meciurile din IRB Nations Cup

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Silviu Florea, jucătorul naţionalei României de rugby, s-a accidentat şi va rata restul partidelor din IRB Nations Cup.

Medicul reprezentativei de rugby a României, Alin Popescu, a declarat că jucătorul  Florea a suferit o ruptură a ligamentului colateral extern al piciorului drept.

"Silviu (n.r. - jucătorul Silviu Florea) s-a accidentat serios în meciul cu Namibia şi nu va mai putea fi la dispoziţia staff-ului tehnic pentu celelalte meciuri de la IRB Nations Cup; este vorba despre o ruptură a ligamentului colateral extern şi acum are genunchiul imobilizat. Urmează ca după ce se desumflă să facem un RMN şi atunci vom vedea şi care este perioada de refacere", a spus Popescu, potrivit mediafax.

Florea s-a accidentat în timpul partidei pe care echipa României a pierdut-o, vineri, în faţa Namibiei, scor 17-22, în prima partidă a celei de-a cincea ediţii a IRB Nations Cup.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează