SPORTURI  »  RUGBY  »  SUPERLIGA

Știința Baia Mare - SCM Timișoara 23-17 » Știința Baia Mare a câștigat al 7-lea titlu din istorie!

FOTO CSM Știința Baia Mare
FOTO CSM Știința Baia Mare

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 18:43 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 19:15

Știința Baia Mare - SCM Timișoara 23-17 // Maramureșenii au câștigat prima finală jucată din cele 6 disputate în fața bănățenilor. Este al doilea titlu consecutiv pentru Știința!

CSM Știința Baia Mare a câștigat azi, pe stadionul "Noua" din Brașov, finala Superligii CEC Bank la rugby după 23-17 cu SCM Timișoara. "Zimbrii" au condus în permanență, s-au desprins rapid la 10-0, dar timișorenii au revenit imediat pe tabelă și au egalat. A fost scorul cu care cele două echipe au intrat la pauză. În partea a doua, tot băimărenii au preluat inițiativa, au marcat al doilea eseu și au pus din nou 10 lungimi avans, 20-10.

Timișoara a egalat scorul la eseuri, dar nu și pe tabelă. Maramureșenii au știut să apere rezultatul și au câștigat pentru prima dată o finală în fața Timișoarei. Precedentele cinci fuseseră toate adjudecate de bănățeni.

Este al 7-lea titlu din istorie pentru Baia Mare după cele câștigate în 1990, 2009, 2010, 2011, 2014 şi 2019. Timișorenii rămân cu 6 coroane de campioni. În finala mică, Steaua a trecut cu 33-13 (19-3) de marea rivală, Dinamo, tot la Brașov.

Citește mai multe știri de sporturi pe secțiunea dedicată, AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează