SPORTURI  »  RUGBY  »  STEAUA - DINAMO

Superioară şi la rugby » Steaua a câştigat clar al treilea derby al anului cu Dinamo

foto: csdinamo.eu
foto: csdinamo.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 20:40

CSA Steaua a învins-o astăzi pe CS Dinamo, scor 27-11, meci contând pentru etapa secundă a Cupei Regelui, cea mai nouă competiţie din sportul cu balonul oval.

Partida dintre cele două rivale s-a disputat pe stadionul de rugby din complexul Ghencea, iar oaspeții au pus eșecul pe seama problemelor de lot cauzate de accidentări. 

Este cea de-a treia victorie a "militarilor" împotriva lui Dinamo în acest an, succesul aducându-le roş-albaştrilor patru puncte in clasamentul competiţiei.

Steaua o bătuse pe Dinamo cu 27-21 în meciul din turul campionatului, care s-a desfășurat chiar în ''Ștefan cel Mare'', steliştii câștigând și meciul din Cupa României, disputat în primăvară, cu 22-13.

După două etape, CSA Steaua se situează pe locul 2 în Cupa Regelui, în timp ce Dinamo ocupă doar locul 6. Fotoliul de lider este ocupat de Timişoara Saracens.

Sursa: www.super-liga.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Septembrie 2016, 08:26

Bravo lor si suporterilor lor ,GSP! Cinste lor ,eroilor! O intrebare : pe banii cui? Nu cred ca Becali...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează