RUGBY  ·  CAMPIONATUL MONDIAL

Taifunul Hagibis provoacă mari probleme la Mondialul de Rugby » Două meciuri, decise la „masa verde”

Joi, 10 Octombrie 2019, 10:53

Campionatul Mondial de Rugby din Japonia întâmpină probleme neașteptate din cauza Taifunului Hagibis, care se îndreaptă periculos spre sud-estul țării.  

Astfel, organizatorii competiției au luat măsuri radicale pentru a preîntâmpina apariția unor evenimente nedorite: partidele Noua Zeelandă - Italia și Anglia - Franța au fost anulate, rezultatul în ambele partide urmând să fie 0-0 la „masa verde”.    

Ambele meciuri erau din faza grupelor, însă deciziile luate nu produc repercusiuni în clasamente. Totuși, e pentru prima oară în istoria Campionatelor Mondiale ale sportului cu balon oval în care două partide sunt decise la „masa verde”

Meteorologii japonezi au anunțat că taifunul ar putea aduce rafale puternice de vânt și ploi abundente în sudul Japoniei, pe 12 și 13 octombrie, exact când partidele de mai sus ar fi trebuit să se dispute. 

Vezi și: 

Izbândă în thriller! Țara Galilor a câștigat dramatic cu Fiji și merge în sferturiPrimul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1