SPORTURI  »  RUGBY  »  CHALLENGE CUP

Timișoara Saracens este în play-off-ul Challenge Cup! A doua victimă italiană într-o săptămînă pentru campioana României la rugby

Foto: Adrian Pîclișan
Foto: Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 16:10

Timișoara Saracens RCM și-a asigurat prezența în play-off-ul de calificare pentru Challenge Cup 2016-17 înainte de ultimul joc pe care-l mai are în grupa ei.

După Rovigo, o altă trupă din ”Eccelenza” a plecat bătută bine de pe ”Dan Păltinișanu”. Fiamme Oro Roma a fost învinsă azi cu 35-14 (12-0).

Timișoara Saracens a deschis scorul prin eseul lui Kinikinilau, iar înainte de pauză a venit și al doilea, marcat de căpitanul de azi, Vasile Rus. Scorul a căpătat proporții după ce Tangimana Fonovai, tocmai desemnat cel mai bun străin din SuperLigă, și Brian Sefanaia, au mărit avantajul. Calafeteanu a completat din lovituri fixe până la 35-0. 

Realizările italienilor au venit la final, ambele eseuri realizate au fost de penalizare și au fost transformate de Azzolini.

"E plăcut să ne calificăm. A fost un finish bun la un an extraordinar. S]nt mulțumit. A fost epuizant sezonul. Ne bucurăm că am obținut și bonus. Ne-am setat niște obiective înalte și e grozav că am reușit să le îndeplinim. Toată echipa merită felicitări.

Le mulțumesc tuturor celor din staff. Nu ar fi fost posibil fără ei. Ne vom bucura de următoarele săptămîni. Știam că sîntem capabili de asemenea performanțe. Am muncit mult, a fost special pentru echipă”, a declarat Grainger Heikell, tehnicianul lui Timișoara Saracens RCM.

Colecționara de trofee din Banat mai are de jucat un meci în grupa de calificare B pe 14 ianuarie la Heidelberg, dar e deja calificată în play-off-ul Challenge Cup prin cele 15 puncte adunate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nicholaus
nicholaus  •  19 Decembrie 2015, 23:31

Felicitari campionilor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close