SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

Tricouri pentru Cupa Mondială » A fost dezvăluit noul echipament al naționalei de rugby

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 00:00

Pregătirile "naţionalei" României pentru Cupa Mondială din Anglia (18 septembrie-1 noiembrie) au intrat pe ultima sută de metri.

În timp ce "stejarii" sînt implicaţi în World Rugby Nations Cup, oficialii se ocupă de echipamentul pentru CM. Firma de echipament BLK a dezvăluit ieri cum va arăta tricoul oficial de joc al "tricolorilor". Un set de tricouri păstrează culoarea tradiţională în care joacă România, cea galbenă, iar mînecile completează tricolorul.

"Aceste tricouri şi alte echipamente ce poartă însemnele Cupei Mondiale vor putea fi cumpărate în România din luna august", a declarat Florinel Matei, secretarul general al FRR, care a precizat că tricourile, care costă 105 lei bucata, pot fi achiziţionate de la magazinul federaţiei, din incinta stadionului "Arcul de Triumf", bulevardul Mărăşti 18-20, sau de pe site-ul worldrugbyshop.com.

Cadouri şi lacrimi

Reprezentanții echipelor participante la turneul World Rugby Nations Cup 2015 de la București au participat, ieri, la un eveniment caritabil la Complexul Social Sfântul Nicolae din sectorul 1. J

ucătorii României, Spaniei, Namibiei și cei din echipa Argentina Jaguars s-au jucat cu cei mici şi le-au făcut cadouri mingi de rugby în miniatură. ''Este un moment de emoție pentru noi. Așa se explică și faptul că am venit aici, sîntem sensibili. Ar trebui să ne interesăm de aceşti copii zi de zi", a declarat preşedintele FRR, Haralambie Dumitraș, care şi-a stăpînit cu greu lacrimile.

Duminică, de la ora 20:00, România și Argentina Jaguars se vor întîlni într-un meci cu trofeul pe masă, precedat de partida Spania-Namibia (17:00).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bombon
bombon  •  20 Iunie 2015, 10:36

Eu nu inteleg de ce la fotbal nu se pot face tricouri frumoase, ca asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close