SPORTURI  »  RUGBY  »  IRB NATIONS CUP / ROMÂNIA-EMERGING IRELAND 31-10

Trofeu cedat » Cîştigătoare a ultimelor două ediţii, România a pierdut ieri meciul decisiv în faţa celor de la Emerging Ireland

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 01:12

România şi Emerging Ireland au intrat ieri în meciul decisiv pentru trofeul IRB Nations Cup cu un parcurs impecabil. Două victorii din două meciuri.
Într-o zi cu mult soare, cum nu mai fusese de ceva vreme în Bucureşti, spectatorii au umplut Stadionul Naţional Arcul de Triumf cu gîndul de a-i vedea pe Stejari cîştigînd pentru a treia oară consecutiv titlul. Competiţia este organizată în Capitală din 2007. Oricît au cîntat şi i-au încurajat cei din tribune, nu i-au putut duce pe favoriţii lor spre victorie. A doua echipă a Irlandei a fost mai puternică şi s-a impus cu 31-10. Chiar dacă rugbyştii români au dominat finalul de meci, nu au putut remonata diferenţa de pe tabelă, care era de 21 de puncte. Cu un eseu de penalizare, România s-a apropiat, dar nu mai era timp pentru nimic.

Tot ieri, în finala mică, Uruguay a trecut de Rusia cu 13-6 şi s-a clasat pe poziţia a treia, astfel că podiumul acestei ediţii a arătat astfel: 1. Emerging Ireland, 2. România, 3. Uruguay.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
wardog
wardog  •  24 Iunie 2014, 10:56

Am depasit Canada in clasamentul IRB, suntem pe 16 acum. La fotbal suntem pe 29...

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Iunie 2014, 19:13

Imi amintesc cum la inceputul anilor '80 jucam la Dublin cu prima echipa a Irlandei si scorul era 13-13. Ce vremuri! :-)

solomon_i
solomon_i  •  23 Iunie 2014, 18:52

Nici macar nu putem sa fim: "Chiorii regi in tara orbilor" !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează