SPORTURI  »  RUGBY  »  EUROPE CHAMPIONSHIP / ROMÂNIA-GEORGIA 15-6

Trofeul rămîne la ei » România a fost învinsă de Georgia în ultimul meci din sezonul 2015 al Europe Championship

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 09:17

Partida de ieri, dintre România şi Georgia, disputată pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, a avut o dublă miză: locul întîi în Europe Championship şi trofeul "Antim Ivireanul", pus în joc la fiecare întîlnire dintre cele două echipe.
După cele 80 de minute de joc, scorul final s-a oprit la 15-6 pentru oaspeţi, care au plecat acasă şi cu titlul, şi cu trofeul.

Duelul tradiţional dintre cele două echipe a fost decis de precizia celor doi transformeri: dacă Merab Kvirikaşvili a transformat toate cele cinci lovituri de pedeapsă de care au beneficiat, Vali Calafeteanu a reuşit doar una, ratînd alte trei. Dănuţ Dumbravă a transformat ultima lovitură de penalitate acordată ''stejarilor''.

România nu a cîştigat nici una din ultimele sale şase confruntări cu Georgia, obţinînd doar un egal, în 2013, pe teren propriu (9-9). ''Stejarii'' s-au impus ultima oară în faţa formaţiei gruzine pe 13 martie 2010, la Bucureşti, cu 22-10.
În alt meci jucat ieri, Rusia a dispus cu 21-8 de Portugalia. Georgia a terminat astfel pe primul loc Europe Championship 2015, cu 21 puncte, urmată de România, 15 p, şi de Rusia, 13 p.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
faannnyyyy
faannnyyyy  •  22 Martie 2015, 10:28

"EUROPE CHAMPIONSHIP / ROMÂNIA-GEORGIA 15-6" 15 la 6 pentru cine? Hotarati-va....

vladutz13
vladutz13  •  22 Martie 2015, 09:55

Nu numai ca am jucat dezastruos, dar cred ca ne-am facut de ras. Cum este posibil ca intr-un meci intreg sa nu vad si eu macar o patrundere?? Nu am avut nici macar o sansa de eseu. In plus vad ca dupa atatia ani avem exact aceeasi problema ca la ultimul mondial, suntem ridicoli la aruncarile din tusa, pierdem 3 sferturi din ele si pe celelalte zicem mersi ca le-am prins. In general sunt mai iertator cand vine vorba de ratarile la bete, dar nu si acum, cand au fost pozitii relativ usoare si au insistat in prostie pana la capat..... cum sa nu dai si tu un balon in tusa sa incerci eseul???? Ah pardon, cum sa faci asta cand stii ca o pierzi? Si pachetul de inaintare a slabit mult :(

Vezi toate comentariile (2)
Comentează