RUGBY    •   CUPA MONDIALĂ DE RUGBY

Valentin Calafeteanu a fost internat de urgenţă în spital

Valentin Calafeteanu ratează meciul cu Scoţia Foto: Reuters

Valentin Calafeteanu ratează meciul cu Scoţia Foto: Reuters

Articol de — Marian Ursescu Miercuri, 07 Septembrie 2011

Valentin Calafeteanu, mijlocaşul la grămadă al României, a fost internat de urgenţă în spital, în Noua Zeelandă, fiind suspect de pancreatită
Cu trei zile înaintea debutului la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, contra Scoţiei, antrenorul Romeo Gontineac are mari probleme de efectiv în lot. Valentin Calafeteanu, mijlocaşul la grămadă al selecţionatei României, a ajuns ieri la spital sub suspiciunea unei pancreatite. În aceste condiţii, el va rata cu siguranţă jocul contra "ciulinilor", de sîmbătă dimineaţa, de la ora 4:00 (ora României).
Responsabilul cu pregătirea fizică a echipei României, Olivier Rieg, lucrează separat cu cîţiva jucători. Pilierii Mihai Lazăr şi Nicolae Nere, centrul Ionel Cazan, numărul 8 Ovidiu Toniţa, aripa Cătălin Nicolae sînt în recuperare după accidentările suferite în amicalul cu Perigueux, ultimul test înainte de plecarea în Noua Zeelandă.

"Asistăm la o îmbunătăţire în fiecare zi. Cred că pînă la ora jocului cu Scoţia toţi vor putea intra pe teren", a declarat Rieg. "Pe hîrtie totul arată bine. Sper ca jucătorii să profite la maximum de capacităţile lor în disputa contra Scoţiei", a încheiat Rieg.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

z3tis  •  07 Septembrie 2011, 09:52

Doamne Ajuta sa te faci bine Vali! Despre faptul ca se lucreaza cu unii jucatori sa intre in teren e absolut normal in rugby. Fiti siguri ca o sa intre in teren cei care trebuie sa intre si o sa dea maximum. Tocmai asta e diferenta intre fotbal si Rugby. Baietii astia nu intra in teren decat daca sunt dusi pe targa la spiatal(vezi cazul lui Calafeteanu). Chestia asta ii caleste si ii face sa fie cu adevarat sportivi. Baietii astia dau un exemplu de caracter, lucru tot mai rar intalnit pe la noi.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet