SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ DE RUGBY

Valentin Calafeteanu a fost internat de urgenţă în spital

Valentin Calafeteanu ratează meciul cu Scoţia Foto: Reuters
Valentin Calafeteanu ratează meciul cu Scoţia Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 21:10

Valentin Calafeteanu, mijlocaşul la grămadă al României, a fost internat de urgenţă în spital, în Noua Zeelandă, fiind suspect de pancreatită


Cu trei zile înaintea debutului la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, contra Scoţiei, antrenorul Romeo Gontineac are mari probleme de efectiv în lot. Valentin Calafeteanu, mijlocaşul la grămadă al selecţionatei României, a ajuns ieri la spital sub suspiciunea unei pancreatite. În aceste condiţii, el va rata cu siguranţă jocul contra "ciulinilor", de sîmbătă dimineaţa, de la ora 4:00 (ora României).
Responsabilul cu pregătirea fizică a echipei României, Olivier Rieg, lucrează separat cu cîţiva jucători. Pilierii Mihai Lazăr şi Nicolae Nere, centrul Ionel Cazan, numărul 8 Ovidiu Toniţa, aripa Cătălin Nicolae sînt în recuperare după accidentările suferite în amicalul cu Perigueux, ultimul test înainte de plecarea în Noua Zeelandă.

"Asistăm la o îmbunătăţire în fiecare zi. Cred că pînă la ora jocului cu Scoţia toţi vor putea intra pe teren", a declarat Rieg. "Pe hîrtie totul arată bine. Sper ca jucătorii să profite la maximum de capacităţile lor în disputa contra Scoţiei", a încheiat Rieg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
z3tis
z3tis  •  07 Septembrie 2011, 09:52

Doamne Ajuta sa te faci bine Vali! Despre faptul ca se lucreaza cu unii jucatori sa intre in teren e absolut normal in rugby. Fiti siguri ca o sa intre in teren cei care trebuie sa intre si o sa dea maximum. Tocmai asta e diferenta intre fotbal si Rugby. Baietii astia nu intra in teren decat daca sunt dusi pe targa la spiatal(vezi cazul lui Calafeteanu). Chestia asta ii caleste si ii face sa fie cu adevarat sportivi. Baietii astia dau un exemplu de caracter, lucru tot mai rar intalnit pe la noi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează