SPORTURI  »  RUGBY  »  FRR

VIDEO Chef de chef cu ministrul Bogdan Matei » A „rupt” ringul de dans alături de o federație care a reușit o contraperformanță istorică!

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 10:31

După ce a participat la Conferința Națională de Rugby, organizată de FRR la Neptun, ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, a dansat toată seara, alături de „umbra sa”, directorul general Daniel Jianu, la o terasă din Neptun.

Week-end-ul trecut, la Neptun, a avut loc Conferința Națională de Rugby, un eveniment major organizat de Federația Română de Rugby. Au fost invitați antrenori, sportivi, medici, specialiști, dar și înalți oficiali de la World Rugby și Rugby Europe. 

La eveniment a participat și ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, care în discursul său a lăudat strategia federației conduse de Alin Petrache. 

„Sunteți o familie frumoasă și unită, simt că fac și eu parte din ea și mă simt foarte bine în mijlocul vostru. Vă mulțumesc mult pentru invitație și vă doresc să vă duceți mai departe, cu brio, greaua misiune de a dezvolta frumosul dumneavoastră sport. Sunt convins că veți reuși, pentru că aveți o strategie și o viziune pe care nu multe federații le au”, a spus Bogdan Matei. 

Ministrul a acordat, în acest an, federației de rugby cel mai mare buget dintre federațiile olimpice: 10.900.000 lei, cu 196% mai mult decât în anul precedent. Asta chiar în anul în care România a ratat pentru prima dată calificarea la Cupa Mondială din Japonia! 

Să cânte muzica!  

Seara, s-a lăsat cu chef de chef pentru șeful MTS. Alături de omul care îl urmează îndeaproape peste tot, Daniel Jianu, director general în minister, cei doi au fost la o terasă din Neptun. Au dansat toată seara pe muzica orchestrei de la restaurantul „Rosemary”.  

De altfel, surse din minister spun că petrecerea începuse mult mai devreme, în jurul prânzului. Oficialii MTS au făcut deplasarea pe Litoral cu un microbuz de la Federația Română de Lupte. De la Complexul Sportiv "Lia Manoliu" s-au încărcat în microbuz fructe, vin rose, dar și șampanie Moet.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dora
dora  •  17 Septembrie 2019, 10:48

Unde si cum au fost cazati ?

ravenpaladin
ravenpaladin  •  16 Septembrie 2019, 15:49

pETRACHE,un parlit sustinut politic.Nu a fost un mare jucator,face de ras acest sport de gentletmani.Pe unde a fost a adus prapadul:sef la olimpici,sef la clubul primariei, sef la FRR.....DAR CUM IN TARA ASTA CONDUC NUMAI "cei destepti",nu ar trebui sa ne mai miram.Vina presei scrise si televiziunilor este ca sunt promovate astfel de specimene atat din politica cat si din sport....cand nu vor mai fi pomeniti si sa fie marginalizati,va fi mult mai bine pentru societate.

1198649370199221
Dumitru Florin  •  16 Septembrie 2019, 14:58

Doamnele/ domnisoarele respective sunt membre ale Federatiei de Rugby??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează