SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA REGELUI

VIDEO CSA Steaua pierde DRAMATIC finala Cupei Regelui » Vlaicu transformă eseul la ultima acțiune și aduce trofeul în premieră pentru CSM București

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 21:13

CSM București a câștigat Cupa Regelui la rugby în fața celor de la CSA Steaua, 24-22, cu un eseu marcat la ultima acțiune a jocului. 

Finala, disputată pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, a avut o desfășurare dramatică. Clubul Sportiv Municipal București a intrat în avantaj la pauză, scor 11-9.

Remontada steliștilor de după pauză a stat în picioare până la ultima acțiune a partidei, finalizată cu eseu. Tabela arăta 22-22. Florin Vlaicu, cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a României, a transformat eseul și a adus prima Cupă a Regelui din istoria clubului CSM București. 

În finala mică, Știința Baia Mare a trecut de Timișoara Saracens, scor 30-29. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Octombrie 2018, 20:23

Cupa Regelui ?!!! Care rege Cioabă , că noi nu mai avem rege de ..de 70 de ani !!!????? Ați înnebunit ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează