SPORTURI  »  RUGBY  »  STEAUA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 13:00

VIDEO Mesajul răzoinic al steliştilor înaintea derby-ului cu Dinamo: "Nu vă suportăm"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 17:50

Steaua şi Dinamo, cele două mari rivale din rugby-ul românesc, îşi dau din nou întâlnire, de data aceasta în Cupa României. Cele două urmează să se dueleze sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 13:00.  

Duelul dintre Steaua şi Dinamo va avea loc pe terenul de rugby din cadrul Complexului Ghencea.

Războiul psihologic dintre jucătorii celor două formaţii a început deja. Azi, pe Facebook, patru jucători ai steliştilor au transmis un mesaj războinic jucătorilor de la Dinamo:

"Nu avem nimic cu dinamoviştii. Doar că nu-i suportăm! Vrem o victorie în Ghencea. Forţa Steaua!"

Cele două mari rivale s-au întâlnit şi sătptămâna trecută, oferind un meci de toată frumuseţea în campionat, pe stadionul "Florea Dumitrache". Roş-albaştrii s-au impus atunci cu 17-9 (DETALII, AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adianghelescu
adianghelescu  •  02 Noiembrie 2017, 21:30

felicitari ati reusit inca un articol de referinta cu un mesaj deosebit pentru sport ,de dragul sa fiti pe plac cu orice pret cultivati ura si dusmania oare de autocenzura ati auzit? oare de sport cand o sa mai scrieti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează