SPORTURI  »  RUGBY  »  DRAMĂ

VIDEO ŞOCANT Un fost rugbyst a fost bătut de interlopi într-un restaurant!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 19:03

Un fost rugbyst al lui Dinamo a fost bătut măr de un grup de interlopi din Capitală, într-un local din Bucureşti.

Rugbystul era într-un local din cartierul bucureştean Crîngaşi, împreună cu iubita lui, cînt trei bărbaţi au început să îl agreseze. Acesta a fost lovit cu scaunele în cap, în timp ce iubita sa a fost doar înjurată, anunţă realitatea.net.

Click aici pentru VIDEO!

Tînărul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral. Poliţiştii au efectuat cercetări, iar vineri au descins la locuinţele celor trei, unde au găsit mai multe arme deţinute ilegal.

Doi dintre agresori au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile cu acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi deţinere fără drept de arme neletale. Pe numele celui de-al treilea s-a emis mandat de arestare în lipsă.

Acest eveniment se întîmplă la puţin timp după ce baschetbalistul american Chauncey Hardy a murit, tot în urma unei altercaţii într-un club.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
firentze
firentze  •  31 Octombrie 2011, 15:32

Cel mai bine intr-un astfel de conflict e sa eviti cu desavarsire aceste lucruri,chiar sa fugi,chiar dc. acest lucru e unul rusinos...,dar sanatos si cu posibilitatea de a ramane in viata,care e cel mai important lucru pana la urma,pentru ca aceste clanuri de tigani,batausi,interlopi,sunt tolerati cu desavarsire de organele statului,de politie,procuratura,judecatori,etc,care nu se obosesc sa-i considere pe acesti cetateni pericol public,sa-i judece si sa-i condamne...,ii lasa liberi,sa mai comita in continuare si alte infractiuni,pentru ca DANSII,nu reprezinta nici un pericol public!!!

aliosha_76
aliosha_76  •  30 Octombrie 2011, 12:53

sunt niste fraieri fara barbatie ,orgoliu sau mandrie,nu sunt interlopi.Un shmecher nu loveste pe altul cand acesta e insotit de femei sau copi,. si nici cand e cazut la pamant. nu au onoare deloc,si intre baieti din strada exista principii si reguli. Cat despre militieni...javrelor si curvelor fara coaie...pizdelor va vindeti ca si prostituatele (cu tot respectul pentru ele) pe centura .... mi scarba de voi cand va vad chipiul... p.s.- face-ti unul la unul daca va tine !!!! bamuiam eu ca nu..

jimmy_jump
jimmy_jump  •  30 Octombrie 2011, 00:49

Galeriile de fotbal ce au chef de scandal/bataie ar trebui sa-i caute pe rahatii aia ce au dat in rugbist si sa le acorde o corectie serioasa. Stelisti, rapidisti, dinamovisti etc, adunarea! E timpul sa promovam sportul si sa punem la colt indivizi de genul alora! E timpul ca galeriile sa se uneasca impotriva acestor elemente primitive! Hai Romania!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează