SPORTURI  »  RUGBY  »  RUGBY

Zi neagră pentru sportul românesc! » Un mare antrenor de rugby s-a stins din viaţă!

FOTO: Monitorulvn.ro
FOTO: Monitorulvn.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 19:52

După preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe gheaţă, Florian Gheorghe, un alt mare sportiv şi antrenor ne-a părăsit astăzi.

Antrenorul de rugby Viorel Ion, 54 de ani, s-a stins din viaţă astăzi, la Spitalul de Urgenţă din Focşani, după o grea luptă cu boala.

Fostul antrenor a avut performanţe remarcabile în rugbyul românesc, obţinînd aurul cu naţionala de tineret la Campionatul European precum şi titlul de campion al României la juniori I cu LPS Focşani, vicecampion naţional cu formaţia Under 18 şi 19 a LPS Focşani şi cinci medalii de bronz la Campionatele Naţionale de rugby juniori ale României, informează sportnews.ro.

Viorel Ion a fost un adevărat descoperitor de talente, antrenînd jucători care au confirmat în rugbyul mare, ca Remus Necula (Parma, Steaua, Gravesend RFC), Nicolae Dragoş Dima (Toulouse) sau Teodor Borş (Dinamo).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
george1111
george1111  •  19 August 2014, 21:37

Dumnezeu sa-l ierte !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close