SPORTURI  »  SNOOKER  »  EVENIMENT

A fost suplimentat numărul de bilete pentru meciurile lui Ronnie O'Sullivan de la București » Vezi categoriile disponibile şi preţurile

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2015 14:01

Circul Globus din Bucureşti a fost ales ca gazdă a meciurilor demonstrative dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham de pe 21 şi 22 noiembrie.

În urmă cu o săptămînă cînd au fost puse în vînzare primele bilete acestea s-au epuizat la două categorii în mai puţin de 15 minute, evenimentul devenind numărul 1 pe pagina de vînzări online a eventim.ro, acolo unde se comercializează tichetele.

"Interesul este unul foarte mare pentru că este un meci unic pe care-l găzduieşte România! Fanii snookerului vor beneficia de un spectacol, o întîlnire între doi sportivi incredibili"
Adrian Thiess, organizatorul evenimentului

În această dimineaţă au fost suplimentate biletele pentru trei categorii, cele cu preţurile de 180, 270 şi 1.400 lei. "Biletele sînt cu acces general, locurile din Circul Globus urmînd a fi ocupate în ordinea sosirii", au precizat organizatorii.

20 este numărul de bilete platinum VIP ExperiencePosesorii acestora vor avea parte de două zile speciale în compania lui Ronnie şi Stuart, vor cina cu cei doi, vor avea cele mai bune locuri, acces backstage, lounge înainte de eveniment şi acces afterparty după demonstrativ

"Abia aştept să vin în România şi să joc împotriva lui Stuart Bingham, campionul mondial! Sînt foarte nerăbdător să joc pentru fanii snookerului din România şi abia aştept că vă văd în noiembrie. Aveţi grijă şi ne revedem curînd"
Ronnie O'Sullivan, campion mondial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează