SNOOKER  ·  CM SNOOKER

A început CM de snooker! Poate cineva să-l oprească pe Ronnie O'Sullivan?

Sambata, 18 Aprilie 2015

Răspunsul simplu este: "bineînțeles că da". Răspunsul realist? E puțin mai complicat.

Englezul Ronnie O'Sullivan a fost prezent în ultimele 3 finale de Campionat Mondial, performanță nemaiîntîlnită de la scoțianul Stephen Hendry, în anii '90.

Răspunsul simplu este: "bineînțeles că da". Răspunsul realist? E puțin mai complicat.

Englezul Ronnie O'Sullivan a fost prezent în ultimele 3 finale de Campionat Mondial, performanță nemaiîntîlnită de la scoțianul Stephen Hendry, în anii '90.

În vîrstă de 39 de ani, O'Sullivan aleargă, la propriu și la figurat, după recordul deținut de același scoțian, de 7 trofee de Campionat Mondial.

La sfîrșitul unui sezon în care s-a impus în UK Championship și Champion of champions și cu o finală pierdută la World Grand Prix în fața lui Judd Trump, Ronnie nu este mulțumit de felul cum i se prezintă jocul, dar știe că, în orice circumstanțe, este omul de bătut la Crucible.

Pretendenții sînt mulți. Mark Selby, campionul en-titre, Shaun Murphy, Neil Robertson, Judd Trump, renăscutul Mark Williams sau John Higgins. Turneul începe sîmbătă, 18 aprilie, și este transmis de Eurosport.

Întrebarea rămîne: Poate cineva să-l oprească pe Ronnie O'Sullivan?Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (13)

widoqq  •  18 Aprilie 2015, 19:05

Tramp are sanse mari anul asta!

jalabert  •  17 Aprilie 2015, 16:42
Postat de unico_biancorossi pe 17 Aprilie 2015, 14:14

mark shelby este si el in forma, poate chiar mai in forma decat ronnie. nu este de neglijat nici o surpriza din partea lui johnnie higgins.

higgins nu are nici o sansa. e prea batran sa aiba constanta necesara castigarii unui nou turneu mondial dar intr-o zi buna poate elimina pe oricine de la CM asa ca ding nu se poate culca pe o ureche in turul 2 cand il poate intalni pe scotian.

jalabert  •  17 Aprilie 2015, 16:37

sunt multi care au potential sa castige campionatul mondial: ronnie, selby, robertson, murphy chiar trump sau ding pot avea un cuvant greu de spus. chiar ronnie recunostea ca este imposibil sa-l ajunga pe golden boy din urma ca numar de trofee.

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1