SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

Cu cine ține Ronnie O'Sullivan pentru trofeul de campion mondial: „Mi-a plăcut că a ridicat pumnul”

Ronnie O'Sullivan are 6 trofee de campion mondial, foto: Imago
Ronnie O'Sullivan are 6 trofee de campion mondial, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 10:16 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 10:16

Ronnie O'Sullivan are 6 trofee de campion mondial, dar a fost eliminat la această ediție. De pe margine, și-a ales un favorit dintre cei 4 semifinaliști rămași în cursă la Crucible. 

  • Shaun Murphy - Kyren Wilson și Stuart Bingham - Mark Selby sunt cele două semifinale la Campionatul Mondial de snooker din acest an;
  • În afară de Kyren Wilson, toți ceilalți 3 au pus cel puțin o dată mâna pe cel mai important trofeu din sportul cu bile.

Cu cine ține Ronnie O'Sullivan la Crucible

Shaun Murphy s-a calificat în semifinale după ce l-a eliminat dramatic pe Judd Trump în sferturi, scor 13-11. Trump era marele favorit rămas în cursă, dar Shaun a jucat extraordinar și a închis meciul, după care s-a bucurat în fața tribunelor. 

„Îmi place mult de Shaun Murphy ca jucător, cred că e complet, știe să și atace, e excelent și pe loviturile de distanță, dar și pe jocul de siguranță. Ador să îl văd în acțiune. E unul dintre puținii jucători pe care îi urmăresc. M-a bucurat să îl văd, după victoria cu Judd (n.r. Trump) că a ridicat pumnul în semn de victorie, s-a exteriorizat. Asta înseamnă mult. Trebuie să se o oprească din a fi un pierzător bun. Asta e problema lui. Când te gândești că trebuie să fii elegant și decent la înfrângeri, se schimbă ceva în set-up-ul tău mental. Înfrângerea trebuie să doară, pentru că asta te motivează și mai mult să nu pierzi. Așa că mi-a plăcut să îl văd pe Shaun arătându-și sentimentele, are nevoie să se exteriorizeze pentru a câștiga titlul mondial", a comentat Ronnie O'Sullivan pentru Eurosport

Shaun a început deja semifinale cu Kyren Wilson, dar a fost surclasat de jocul bun al adversarului din prima sesiune, scor 2-6. Se joacă în sistemul „primul la 17 jocuri câștigate”. Meciul se reia astăzi. 

Citește și alte știri din snooker: 

Ronnie O'Sullivan anunță ascensiunea unui jucător genial în snooker: „Va lua cel puțin 5 campionate mondiale”

VIDEO S-a jucat „cea mai extraordinară lovitură din istoria snookerului”! Reușită incredibilă la Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează