SPORTURI  »  SNOOKER  »  ANGLIA

Legendarul Jimmy White a spus o poveste de necrezut: „Am rupt lacătul la pompe funebre și l-am luat pe fratele meu mort ca să bem ultima oară”. Ce a urmat cu poliția e incredibil

Jimmy White, foto: Guliver/gettyimages
Jimmy White, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 18:25 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 19:47

Jimmy White, unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie, a dezvăluit o poveste nebunească și sinistră despre zilele când a răpostat fratele său. 

Câștigător a 10 turnee și de 6 ori finalist de Campionat Mondial, Jimmy White a ajuns la 60 de ani, după o carieră de peste 40 de ani, ce a inclus mai multe excese alcoolice și consum de droguri repetat. Într-una dintre cărțile sale, englezul a vorbit despre o aventură ciudată petrecută când a murit fratele său în 1996. 

Djokovic, criză de nervi în finala de la Adelaide! Gesturi amenințătoare: „Out! Du-te afară!”
TENIS
Djokovic, criză de nervi în finala de la Adelaide! Gesturi amenințătoare: „Out! Du-te afară!”

Jimmy White: „Am dărâmat ușa de la pompe funebre și l-am luat pe mort cu noi în bar”

În acea perioadă, la câteva ore după ce fratele său trecuse la cele veșnice, Jimmy White s-a gândit că vrea să-l ducă pe fratele său mort pentru o ultimă dată într-un bar. „Eram cu toții foarte triști. Eram într-un bar, cu o noapte înainte de înmormântare, și am băut zdravăn, de vreo 4.600 de lire sterline. Plângeam cu toții, așa că i-am zis surorii mele că mă duc să-l iau pe Martin. Am izbit ușa de pompe funebre și am rupt lacătul. Am intrat, fiindcă n-a pornit nicio alarmă. 

L-am văzut pe fratele meu, era acolo, în costum, așa că am sunat pe cineva și l-am luat. Voiam să mai petrecem o ultimă dată cu el, așa că l-am luat cu noi și am mers la băut. Am stat vreo 5 ore, am râs, am plâns și am râs iar. La întoarcere, șoferul și-a dat seama că nu e viu, așa că a refuzat să-l ia în mașină. 

Am luat un taxi și taximetristul se uita în oglindă și zicea: «Nu arată prea bine». L-am pus la loc, a venit poliția, dar ofițerii au fost înțelegători, fiindcă și-au dat seama că nu am făcut vreun rău. Îi pierdusem pălăria pe undeva, dar nimic altceva”, a scris Jimmy White, citat de sportbible.com

Ce a fost în capul lui Alan McManus? Povestea celor mai ciudaţi pantaloni de la CM de snooker

Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța

Ce a observat germanul Bernd Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe: „Aveți o grămadă de...”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  08 Ianuarie 2023, 22:53

Am luat un taxi și taximetristul se uita în oglindă și zicea: «Nu arată prea bine» Genial!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează