SPORTURI  »  SNOOKER  »  SNOOKER

VIDEO Mark Selby a „măturat” cu Ronnie O'Sullivan, 6-0! „Racheta” a executat o lovitură care a șocat asistența: „Ăsta e sabotaj”

Ronnie O'Sullivan, foto: captură TV
Ronnie O'Sullivan, foto: captură TV

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 10:49 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 12:21

Unul dintre cele mai tari dueluri din istoria snookerului, cel dintre Mark Selby și Ronnie O'Sullivan la Players Championship, s-a încheiat cu un scor complet neașteptat, 6-0 pentru primul.

A fost un meci fără prea mare istoric. Mark Selby s-a distanțat rapid, cu breakuri de 65, 91, 81 și 105, după care a închis meciul cu alte două frameuri în care a făcut breakuri consistente.

A fost prima înfrângere a lui Ronnie O'Sullivan după 103 zile, iar numărul 1 mondial a plecat dezgustat din arenă, după ce a bătut pumnul succint cu marele său rival!

Unul dintre cele mai ciudate momente din timpul partidei a avut loc fix în startul meciului, la 0-0. Aflat într-o poziție în care vedea extremitățile unei bile roșii, Ronnie a ratat să atingă o bilă roșie de două ori consecutiv.

La cea de-a doua ratare, arbitra Desislava Bozhilova a uitat să îl informeze pe englezul în vârstă de 48 de ani că poate pierde jocul dacă nu atinge obligatoriu o bilă roșie. A făcut-o la a treia încercare, iar Ronnie și-a pierdut răbdarea. A izbit cu putere mănunchiul și a deschis complet jocul pentru adversarul său.

„Ăsta e sabotaj”, au comentat fanii pe net. „Selby e de nezdruncinat, dacă ne uităm cum a curățat masa după asta”, a adăugat din cabina de comentariu marele Stephen Hendry.

În meciul următor, în semifinale, Mark Selby îl va înfrunta pe învingătorul meciului John Higgins - Zhang Anda.

Să îl înving pe Ronnie în orice turneu e un lucru important. Să îl bat așa cum am făcut-o azi e excepțional, sunt foarte, foarte mulțumit. Am jucat aproape impecabil.Pentru astfel de meciuri mă pregătesc și, dacă nu ești capabil să vii cu snookerul tău de tip "A" când ești în fața marilor campioni, mai bine ai pune tacul deoparte. Am fost încrezător că pot învinge, dacă nu vii cu această încredere la masa de snooker, adversarul nu te iartă. Cel mai important pentru mine e că am văzut în ultimele zile că sunt la un nivel foarte bun, de acest joc am nevoie, chiar dacă uneori se va întâmpla să și pierd.

- Mark Selby pentru Eurosport

Citește și:

Sorana Cîrstea a găsit o portiță prin care nu va plăti nicio taxă, după ce a câștigat o avere la Dubai

VIDEO Cum stă Sorana Cîrstea când vine vorba despre semifinalele turneelor WTA? Are mai multe pierdute!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Misu1950
Misu1950  •  23 Februarie 2024, 15:55

Nu stiu daca i-a dat meciul, dar ce a jucat (cat a jucat...) aseara Ronnie nu se poate numi snoker! Era cu gandul in alta lume.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Februarie 2024, 15:52

Selby e în revenire de formă, se vede lucrul ăsta. Iar Ronnie a prins unul dintre meciurile în care pare plictisit de snooker.

costeltudor
costeltudor  •  23 Februarie 2024, 13:50

Sunt fan Roonie , dar mă bucur ca nu s-a calificat în faza următoare , ca în finală ar fi putut întâlni pe “ prietenul “ lui ! Mai bine lipsă ! Acel prieten este cel mai ANTIPATIC jucător de snooker !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close