SNOOKER  ·  CM SNOOKER

„Asta chiar e ridicol!” » Pentru ce s-a făcut pauză de dezinfectare la CM de snooker

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 11:47 / Actualizat duminica, 09 august 2020 11:58

În meciul din optimile Campionatului Mondial de Snooker, disputat între englezul Barry Hawkins și australianul Neil Robertson, au avut loc două momente haioase. 

Fix înainte să înceapă meciul, Neil Robertson a vărsat o ceașcă de cafea pe pantaloni, atunci când își aranja lucrurile în dreptul scaunului său. A fost o mică pauză și s-a lăsat cu râsete. 

Apoi, în timpul partidei, a avut loc situație chiar nemaiîntâlnită. Barry Hawkins era la masă pentru o lovitură de siguranță, a executat lovitura, după care s-a îndreptat spre scaunul său, plasat fix lângă cel al lui Robertson. Concentrat, nu și-a dat seama că s-a pus pe scaunul adversarului, după care a realizat confuzia și s-a mutat pe scaunul său. 

Arbitrul a sesizat gestul și a cerut pauză de dezinfectare împotriva COVID-19, provocând stupoarea comentatorilor englezi: „Wow, știu că astea sunt regulile, dar personal mi se pare ridicol. Nu suntem într-o bulă, jucătorii se pot plimba liberi prin Sheffield”. Arbitra meciului a fost nevoită să ia un șervețel din culise și să dezinfecteze scaunul lui Neil Robertson. 

  • Neil Robertson și Barry Hawkins se află la egalitate, după două sesiuni, scor 8-8. Se joacă după sistemul „primul la 13”

Citește și alte știri de snooker:Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
Padeborn - Hamburger
Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A
Bologna - Parma
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Cadiz - Sevilla
Digi 2
Program TV complet

Liga 1