SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

„Asta chiar e ridicol!” » Pentru ce s-a făcut pauză de dezinfectare la CM de snooker

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 11:47 / Actualizat duminica, 09 august 2020 11:58

În meciul din optimile Campionatului Mondial de Snooker, disputat între englezul Barry Hawkins și australianul Neil Robertson, au avut loc două momente haioase. 

Fix înainte să înceapă meciul, Neil Robertson a vărsat o ceașcă de cafea pe pantaloni, atunci când își aranja lucrurile în dreptul scaunului său. A fost o mică pauză și s-a lăsat cu râsete. 

Apoi, în timpul partidei, a avut loc situație chiar nemaiîntâlnită. Barry Hawkins era la masă pentru o lovitură de siguranță, a executat lovitura, după care s-a îndreptat spre scaunul său, plasat fix lângă cel al lui Robertson. Concentrat, nu și-a dat seama că s-a pus pe scaunul adversarului, după care a realizat confuzia și s-a mutat pe scaunul său. 

Arbitrul a sesizat gestul și a cerut pauză de dezinfectare împotriva COVID-19, provocând stupoarea comentatorilor englezi: „Wow, știu că astea sunt regulile, dar personal mi se pare ridicol. Nu suntem într-o bulă, jucătorii se pot plimba liberi prin Sheffield”. Arbitra meciului a fost nevoită să ia un șervețel din culise și să dezinfecteze scaunul lui Neil Robertson. 

  • Neil Robertson și Barry Hawkins se află la egalitate, după două sesiuni, scor 8-8. Se joacă după sistemul „primul la 13”

Citește și alte știri de snooker:

VIDEO John Higgins a realizat primul break de 147 de puncte la Crucible, după 8 ani de pauză!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează