SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

Ronnie O'Sullivan bate record după record și îl scoate din sărite pe Stephen Hendry: „Sper să nu ia Campionatul Mondial”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 12:16

Ronnie O'Sullivan doboară record după record în snookerul profesionist, dar majoritatea dintre acestea aparțin unui singur om, scoțianul Stephen Hendry, retras din activitate în 2012.

Englezul O'Sullivan, 43 de ani și proaspăt reinstalat în fotoliul de lider mondial în snooker, l-a egalat pe Hendry la numărul de turnee câștigate, 36, l-a depășit demult la numărul de breakuri de peste o sută de puncte reușite, fiind singurul jucător peste 1000, și are mai multe trofee în Tripla Coroană (CM de snooker, Campionatul Regatului Unit și al Irlandei de Nord și Masters), cu 19, unul în plus față de rivalul scoțian.

stephen hendry ronnie osullivan

Întrebat de Metro.co.uk, Stephen Hendry a fost sincer:

„Aș minți dacă aș spune că nu mă enervează. Eu am luptat în cariera mea să dobor recordurile lui Steve Davis, dar când vezi că altcineva îți bate recordurile tale simți regretul. Breakurile, numărul de breakuri maxime sau de turnee câștigate, e clar că toate astea vor fi întrecute. Dar premiul cel mare e Campionatul Mondial, să vedem dacă Ronnie reușește să mă întreacă acolo. Sincer, sper să nu reușească”.

Stephen Hendry are 7 victorii la Crucible, acolo unde se dispută Campionatul Mondial de snooker, în timp ce Ronnie O'Sullivan are 5 trofee.

Campionatul Mondial de snooker începe pe 20 aprilie și durează două săptămâni. Competiția va fi transmisă de Eurosport.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, veste ȘOC despre noua tulpină Omicron. Ce riscă românii DEJA trecuți prin boală


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  16 Aprilie 2019, 08:05

Sper ca Hendry a spus in gluma , altfel ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează