SPORTURI  »  SNOOKER  »  MASTERS

Ronnie O'Sullivan era să piardă meciul de la Openul Englez pentru un kebab: „Preferam să pierd, decât să ratez masa asta”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 10:21 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 11:45

Englezul Ronnie O'Sullivan, cel mai mare nume din snookerul profesionist, a fost aproape să piardă un meci de la Openul Englez. Motivul? A vrut să mănânce un kebab. 

Număr 3 mondial, Ronnie O'Sullivan putea să piardă un frame, dacă rata ora de start a meciului. Iar dacă kebabul îi lua mai multe minute, Ronnie putea fi chiar descalificat de la eveniment. 

Ajuns la masă în ultimul minut, Ronnie a pierdut primul frame contra lui Michael Georgiou, dar și-a revenit cu 4 breakuri excepționale, de 82, 127, 129 și 108 de puncte, și s-a calificat în turul 3, cu scorul de 4-1. 

Explicațiile lui Ronnie O'Sullivan: „Mi-am luat și baclava”

„Am ajuns la arena cu 7 minute înainte de startul meciului. Eram încă în blugi și pantofi sport. Știam că o să fiu ca iepurele în fața farurilor, așa că am prelungit meciul cât am putut la început.

 Eram într-un restaurant și mâncam kebab cu niște prieteni, când mi-am dat seama că trebuie să plec, fiindcă se terminase meciul dinaintea mea. Mi-am luat și baclava, a fost un prânz extins. Sincer, preferam să mi se ia un frame, decât să ratez kebabul”, a explicat Ronnie O'Sullivan după meci. 

În vârstă de 45 de ani, Ronnie O'Sullivan are cele mai multe titluri din istoria snookerului. Singurul record pe care-l mai are de bifat este numărul de Campionate Mondiale câștigate. Ronnie are 6, în timp ce Stephen Hendry, proaspăt revenit în circuit, are 7 trofee. 

Citește și: 

Ronnie O'Sullivan anunță ascensiunea unui jucător genial în snooker: „Va lua cel puțin 5 campionate mondiale”

VIDEO S-a jucat „cea mai extraordinară lovitură din istoria snookerului”! Reușită incredibilă la Mondial

Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 Noiembrie 2021, 17:26

Cam atât de profesioniști sunt și mulți dintre fotbaliștii români :))

dexter3
dexter3  •  04 Noiembrie 2021, 15:40
Postat de stormseeker pe 04 Noiembrie 2021, 13:52

Cel mai mare ? Probabil n-ai auzit de Stephen Hendry. Mai documenteaza-te.

Astia de la gsp au auzit doar de Gheo Becali.

csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  04 Noiembrie 2021, 14:51

Important este sa nu rateze botezul lui Reghe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează