SPORTURI  »  SNOOKER  »  CRUCIBLE

Ronnie O'Sullivan a început scandalul la Crucible: gest grosolan surprins de camerele TV

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 09:09 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 09:53

Englezul Ronnie O'Sullivan a început un nou Campionat Mondial, ce se poate dovedi istoric pentru cariera celui mai titrat jucător de snooker din toate timpurile. 

În vârstă de 46 de ani, Ronnie O'Sullivan încearcă să-l egaleze pe Stephen Hendry, care are 7 trofee de campion mondial. Dacă reușește acest lucru la această ediție de la Crucible, dominația sa asupra sportului cu bile va fi absolută, englezul având marea majoritate recordurilor care contează. 

Dar drumul până la trofeu este lung. Ronnie a trecut în primul tur de conaționalul David Gilbert, după un meci care nu a debutat extraordinar. A fost 0-3 pentru Gilbert, dar O'Sullivan a revenit la conducerea meciului grație unui joc solid și a închis partida la 10-5. Următorul său adversar va fi ales din meciul Mark Allen - Scott Donaldson. 

A făcut și un gest grobian la 7-5. După ce a ratat o bilă neagră, camerele TV au remarcat un gest obscen pentru care jucătorul englez poate fi sancționat de circuit. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rav410wrc
rav410wrc  •  01 Mai 2022, 00:37

Go Ronnie "The Rocket" O'Sullivan !!

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Aprilie 2022, 23:44

pe cat de talentat pe atat de controversat in gesturi si comportament

davidgraham
davidgraham  •  18 Aprilie 2022, 10:28

Un golan... Mai au sa-i acorde titlul de Sir si e gata. :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close