SPORTURI  »  SNOOKER  »  MASTERS

video Gafă surprinzătoare a lui Ronnie O'Sullivan! John Higgins e în finală la English Open

Gafă incredibilă a lui Ronnie O'Sullivan! John Higgins e în finală la English Open
Gafă incredibilă a lui Ronnie O'Sullivan! John Higgins e în finală la English Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 20:21 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 20:29

John Higgins a ajuns în finală la English Open, după jocul decisiv cu Ronnie O'Sullivan. 

Ronnie a condus cu 4-2 și 5-3, dar Higgins a revenit senzațional. O'Sullivan a făcut o eroare incredibilă în decisiv, lovind prea tare bila neagră, care a intrat în buzunar. De-acolo s-a rupt totul, iar scoțianul a avut și puțin noroc și s-a calificat în finală.

Momentul e la min. 10:

Ronnie O'Sullivan era să piardă meciul de la Openul Englez pentru un kebab: „Preferam să pierd, decât să ratez masa asta”

Englezul Ronnie O'Sullivan, cel mai mare nume din snookerul profesionist, a fost aproape să piardă un meci de la Openul Englez. Motivul? A vrut să mănânce un kebab. 

Număr 3 mondial, Ronnie O'Sullivan putea să piardă un frame, dacă rata ora de start a meciului. Iar dacă kebabul îi lua mai multe minute, Ronnie putea fi chiar descalificat de la eveniment. 

Ajuns la masă în ultimul minut, Ronnie a pierdut primul frame contra lui Michael Georgiou, dar și-a revenit cu 4 breakuri excepționale, de 82, 127, 129 și 108 de puncte, și s-a calificat în turul 3, cu scorul de 4-1. 

Explicațiile lui Ronnie O'Sullivan: „Mi-am luat și baclava”

„Am ajuns la arena cu 7 minute înainte de startul meciului. Eram încă în blugi și pantofi sport. Știam că o să fiu ca iepurele în fața farurilor, așa că am prelungit meciul cât am putut la început.

 Eram într-un restaurant și mâncam kebab cu niște prieteni, când mi-am dat seama că trebuie să plec, fiindcă se terminase meciul dinaintea mea. Mi-am luat și baclava, a fost un prânz extins. Sincer, preferam să mi se ia un frame, decât să ratez kebabul”, a explicat Ronnie O'Sullivan după meci. 

În vârstă de 45 de ani, Ronnie O'Sullivan are cele mai multe titluri din istoria snookerului. Singurul record pe care-l mai are de bifat este numărul de Campionate Mondiale câștigate. Ronnie are 6, în timp ce Stephen Hendry, proaspăt revenit în circuit, are 7 trofee. 

Citește și: 

Ronnie O'Sullivan anunță ascensiunea unui jucător genial în snooker: „Va lua cel puțin 5 campionate mondiale”

VIDEO S-a jucat „cea mai extraordinară lovitură din istoria snookerului”! Reușită incredibilă la Mondial

Playtech: ȘOC! Răsturnare de situație în scandalul de dopaj al lui Halep: 'CORUPȚIE!' Americanii au aruncat BOMBA!


Comentarii (1)
albastrualb
albastrualb  •  06 Noiembrie 2021, 20:53

Si Higgins a gresit la bila verde

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close