SPORTURI  »  SNOOKER  »  INCIDENT

VIDEO + FOTO Scene incredibile la Campionatul Mondial de Snooker » Un bărbat s-a urcat pe masă și a împrăștiat un praf portocaliu

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 12:27 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 12:55

Scene ireale s-au petrecut luni seară la Sheffield, în Anglia, acolo unde se desfășoară Campionatul Mondial de Snooker, în timpul meciului dintre Robert Milkins și Joe Perry. 

La scorul de 11-0 pentru Robert Milkins, un bărbat aflat în public s-a urcat pe masa de snooker, pe care a umplut-o cu un praf de culoare portocalie. 

+4 FOTO

La cealaltă masă, acolo unde se juca meciul dintre Mark Allen și Fan Zhengyi, o femeie a încercat și ea să se urce pe masă, însă a fost oprită în cele din urmă de arbitrul partidei, Olivier Marteel, scriu cei de la Eurosport. 

Scene incredibile la Campionatul Mondial de Snooker din Anglia, de la Sheffield 

Imediat după ce cei doi au fost evacuați, organizatorii Campionatului Mondial au adus în sală aspiratoare, pentru a curăța masa pătată de praful împrăștiat de bărbatul respectiv. Meciul dintre Robert Milkins și Joe Perry. a fost întrerupt și se va relua diseară, de la ora locală 19:00 (21:00 ora României). 

Se pare că cei doi protestatari sunt militanți ai mișcării Just Stop Oil, din Marea Britanie, care susține stoparea producției de combustibil fosil, amândoi purtând tricouri în acest sens. 

Citește și: 

Un fost pilot de Formula 1, jefuit în fața casei din Amsterdam » Hoții i-au furat ceasul scump și telefonul

„Am văzut îngeri, apoi am căzut” » Andreea Cotruța a leșinat, dar a câștigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează