SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

SNOOKER. Neil Robertson și John Higgins, la egalitate în blockbusterul din sferturi! Judd Trump l-a DEMOLAT în prima sesiune pe Maguire

John Higgins la Masters 2018, foto: Guliver/gettyimages
John Higgins la Masters 2018, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 20:14

CM SNOOKER. Neil Robertson și John Higgins, blockbusterul sferturilor de finală ale Campionatului Mondial de snooker, au terminat la egalitate prima sesiune, scor 4-4.

  • În sferturi, jucătorul care ajunge la 13 frameuri câștigate se califică în semifinalele de la Crucible.

Australianul Robertson, 37 de ani, campion mondial în 2010 și văzut ca mare favorit al ediției după evoluția din primele două tururi, a părut că se distanțează când a făcut 3-1, dar scoțianul de 4 ori campion mondial și finalist la ultimele două CM de la Crucible s-a folosit de experiență și a recuperat.

Higgins a revenit astăzi în arenă, după ce aseară, târziu, a trecut de Stuart Bingham, cu 13-11. Meciul cu Robertson se reia mâine.

În sesiunea de dimineață, Judd Trump, 29 de ani, l-a demolat pe scoțianul Stephen Maguire, 38 de ani, cu 7-1. Trump e la primul meci fără emoții din această ediție de CM.

În celelalte două sferturi, care se reiau în această seară cu a doua sesiune, Gary Wilson îl conduce pe Ali Carter, 5-3, iar David Gilbert și Kyren Wilson sunt la egalitate, 4-4. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează