SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

Stephen Hendry a fost eliminat de la CM de snooker, în turul 2 al calificărilor

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 08:10 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 08:10

După o evoluție foarte modestă, scoțianul Stephen Hendry a părăsit Campionatul Mondial de snooker, învins în a doua rundă a calificărilor de chinezul Xu Si, scor 6-1. 

  • Campionatul Mondial de snooker, cea mai importantă competiție a disciplinei, începe pe 17 aprilie; 
  • Recordul mondial de trofee la Crucible este deținut de Stephen Hendry (7), dar englezul Ronnie O'Sullivan are șansa istorică de a-l egala la vârful ierarhiei.

Stephen Hendry nu a reușit să facă față decât în primele două frameuri. Scoțianul în vârstă de 52 de ani a avut ocazia mare să ducă scorul la 2-0, dar a ratat ultima bilă roșie necesară și i-a oferit ocazia chinezului clasat pe locul 80 mondial să își dea la o parte emoțiile și să răstoarne partida. 

Frame după frame, evoluția lui Hendry s-a înrăutățit, având pe alocuri accente catastrofale, iar scoțianul s-a recunoscut învins într-un final. Iar tentativa de calificare la CM de snooker se oprește în runda 2 a calificărilor. 

Septuplul campion mondial se întoarce la masa de antrenament, de unde speră să intre cu o formă superioară în noul sezon, când vrea să participe la mai multe turnee, având ca destinație tot Crucible. 

ȘOC! Gigi Becali, TUN de milioane de euro! S-a aflat ACUM, a primit banii ...

Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează