SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

VIDEO Explicațiile lui Ronnie O'Sullivan pentru înfrângerea șocantă de la CM de snooker și pentru imaginile ciudate cu el din timpul meciului

Ronnie O'Sullivan în timpul meciului pierdut cu James Cahill, foto: Guliver/gettyimages +1   FOTO
Ronnie O'Sullivan în timpul meciului pierdut cu James Cahill, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 19:56

CM SNOOKER. Ronnie O'Sullivan a părăsit Campionatul Mondial încă din primul tur, cu o înfrângere șocantă, istorică, în fața lui James Cahill, jucător amator, aflat pentru prima dată la Crucible, scor 8-10. 

Ronnie a fost surprins de multe ori de camerele de filmat în fotoliu în timp ce căsca, părea pierdut și, o dată, chiar închizând ochii de parcă ar fi vrut să adoarmă. 

La conferința de presă de după înfrângere, englezul lider mondial, în vârstă de 43 de ani, și-a explicat reacțiile. 

Îmi simțeam toate mădularele grele. Mă simțeam făcut cioburi, stors de energie, mă luptam să stau treaz. A fost absolut oribil. Aici trebuie să vii și să fii apt atât fizic, cât și psihic.

Nu mă așteptam să mă descurc, în condițiile în care fizic nu eram 100%. Am încercat să văd ce pot obține din acest meci. Una peste alta, am avut un sezon bun”, a spus Ronnie O'Sullivan, care în ultima vreme s-a plâns de insomnii frecvente. 

james cahill

De partea cealaltă a mesei, James Cahill, 23 de ani, a resimțit și el presiunea, dar în alt fel:

„E, de departe, cea mai mare victorie din cariera mea. Să o obțin aici, la Crucible, împotriva lui Ronnie, nu se poate mai bine de atât. Nu mă așteptam să îl văd ratând atâtea lovituri. Am încercat să fiu profesionist, dedicat jocului meu și să nu mă ia valul. Abia reușeam să mă țin pe picioare la final. Am un temperament bun, asta m-a ajutat să duc lucrurile la sfârșit”.

Mătușa lui James Cahill a fost măritată cu Stephen Hendry, omul-record din snooker, cu care Ronnie se bate pentru titlul de cel mai bun jucător din istorie. 

2003este anul când Ronnie O'Sullivan a părăsit ultima dată CM de snooker în primul tur

5 titluri mondialeare Ronnie O'Sullivan în palmares, cele mai multe dintre jucătorii activi. Recordul e al lui Stephen Hendry, cu 7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
emilou
emilou  •  24 Aprilie 2019, 01:14

Cu Marco Fu in 2003 a pierdut dupa ce realizase breakul maxim de 147 de puncte. Venea din postura de campion mondial. Parea ca nu mai are ce sa demonstreze. Acum prestatia lui a fost lamentabila. A fost o lipsa de respect in primul rand fata de el insusi. Dar...asta-i Ronnie. Nu m-ar mira sa se lase de snooker un an si apoi sa revina si sa castige la Crucible. A mai facut-o in modul asta.

balauru48
balauru48  •  23 Aprilie 2019, 22:03

Vezi de treaba. Odată cu înfrângerea, Sulivan asta a câștigat mai mulți bani decât dacă lua campionatul mondial ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează