SNOOKER  ·  DEMONSTRATIV

VIDEO Încă 3 jucători de clasă mondială vin la Bucureşti! Toate detaliile triunghiularului de snooker, prețurile biletelor şi mesajele sportivilor

Vineri, 04 Martie 2016, 12:30

Triunghiular excepțional format din Mark Selby (locul 1 mondial), Neil Robertson (locul 3 mondial) și Judd Trump (locul 5 mondial)! Cei trei vin pe 22 mai la Circul Globus din Bucuresti la prima gală "Best of Snooker".

MESAJ SPECIAL DE LA SELBY

Englezul Mark Selby are 32 de ani și se află pe prima poziție în clasamentul mondial de mai bine de 4 ani. Selby a câștigat 16 trofee până acum, printre care: Campionatul Mondial (2014), Campionatul Regatului Unit (2012), Open-ul Chinei (2015), Mastersul German (2015). A reușit 407 de break-uri de peste 100 de puncte. Acesta a transmis un mesaj fanilor din România: "Bună! Sunt Mark Selby și sunt încântat că voi fi în București pe 22 mai, alături de Judd Trump și Neil Robertson, la evenimentul Best Of Snooker. Sper să ne vedem acolo!”.

ROBERTON, UNIC ÎN LUME!

Australianul Neil Robertson are 34 de ani și este actualul loc 3 în clasamentul mondial. Campion mondial în 2010, Robertson a câștigat în actualul sezon competițional Campionatul Regatului Unit, turneul invitațional Campionul Campionilor și a jucat finala Openului Galez. Are la activ 454 de breakuri de peste 100 puncte și este singurul jucător profesionist care a reușit performanța de a depăși pragul de 100 de breakuri de peste 100 de puncte într-un sezon competițional 2013/2014, când a reușit 103 astfel de breakuri.

"Avem onoarea de a-i aduce în premieră la gala de la București pe trei dintre cei mai talentați jucători de snooker din lume: Mark Selby, Neil Robertson și Judd Trump! Adevărați magicieni ai tacului de snooker. Dar nu ne oprim aici, mai avem câteva surprize pentru fanii snookerului pe care o să le anunțăm cât de curând"
Sorin Sararu, organizatorul evenimentului Project Events

trump, urmașul lui o'sullivan

Englezul Judd Trump are 26 de ani și este în prezent pe poziția a 5-a în clasamentul mondial. Trump este o prezentă constantă în fazele superioare ale competițiilor, reușind de-a lungul carierei să câștige printre altele: Campionatul Regatului Unit, Open-ul Australiei, Campionatul Internațional, Open-ul Chinei sau World Grand Prix. În actualul sezon competițional a jucat finala Mastersului de la Shanghai, iar aseară a câștigat Champions League Snooker chiar după o finală cu Ronnie O'Sullivan. Trump a reușit 389 de breakuri de peste 100 de puncte în cei 11 ani de competiție.

BILETE ÎNTRE 100 ȘI 800 DE LEI

Prețurile biletelor pentru evenimentul Best of Snooker, din 22 mai de la Circul Globus Bucuresti au fost deja puse în vânzare și se pot achizitiona online de pe biletoo.ro, eventim.ro sau în format fizic din librăriile Eminescu, Librarium, Cărturești, Humanitas, de la standul BiletFan de la stația de metrou Unirii 1.

Prețurile sunt următoarele:
- 800 lei – categoria BLACK – include loc VIP + Meet&Greet cu jucătorii
- 500 lei – categoria VIP
- 300 lei – categoria I
- 200 lei – categoria II
- 100 lei – categoria IIICrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1