SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

VIDEO Spectacol pentru fani sau gest umilitor?! Gestul controversat făcut de Judd Trump în finala CM de snooker

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 16:09

Judd Trump a fost pe val în a doua sesiune a finalei CM de snooker contra lui John Higgins. Englezul a închis la 12-5, cu scoțianul în corzi, după 8 frameuri consecutive pierdute.

Dar un gest al lui Trump, număr 7 mondial, a stârnit oarecare întrebări. La 5-5, englezul în vârstă de 29 de ani a făcut un break de 139 de puncte.

A ales să execute ultima bilă de pe masă, bila neagră, într-un mod emfatic, cu tacul ținut pe la spate, procedeu specific mai mult cluburilor de biliard, nu sălilor sobre de snooker.

John Higgins a zâmbit la finalul frameului și a ieșit din sală, pentru o pauză scurtă până la frameul următor.

A fost un gest umilitor? Sau doar spectacol pentru fanii de la Crucible?

Vezi alt VIDEO INTERESANT:

VIDEO Gafă rară în timpul semifinalei CM de snooker: „Îmi pare rău, îmi pare foarte rău!”

 

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (8)
1220007131354173
Nelu Roman  •  08 Mai 2019, 14:29

Nu cred că autorul acestui articol a vrut să critice gestul lui Jed mai mult decât era cazul. El a spus că gestul lui Jed nu se face într-un asemenea context, că asemenea gest este specific sălilor de snooker din cluburi și nu la Crucible, templul snookerului mondial. Dar, în fapt, nimeni n-a luat gestul lui Jed ca un afront, asta pentru că Jed le este simpatic tuturor, ci ca pe o glumă bună. Da, dar dacă Mark Allen sau Stuart Bingham ar fi făcut un asemenea gest.....e posibil ca publicul să fi reacționat altfel.

2659243907483246
Farcas Alexandru  •  07 Mai 2019, 21:50

Domnul "ziarist" are cultura de snooker exact ca Viorica Dancila in PE. "Gest umilitor" :))))) , auzi la acest aspirator de oxigen. Macar daca ii asculta pe comentatori sa vada tonul meciului...dar nu cred ca intelege limba engleza. Asta e problema in Romania: oameni ca asta isi dau cu parerea in spatiul public! Domnule "No Name", Te rog sa mai scoti un articol (asa, de azi pe maine), in care sa iti ceri scuze cititorilor pentru minciuna asta de articol si in care sa recunosti ca tu, de fapt, nu te pricepi la snooker!

thiem
thiem  •  06 Mai 2019, 18:58
Postat de Alexandru Chis pe 06 Mai 2019, 16:50

Inteleg ca esti fan infocat al lui John Higgins, astfel ca imi explic si faptul ca victoria lui Trump din Sesiunea a doua nu v-a picat bine, astfel ca ati inserat-o la "si altele". Acum, dupa ce pare ca John si-a revenit intrucativa va tresara inima de bucurie ca poate-poate va remonta deficitul de frame. Sesiunea a treia este lunga, astfel ca nu cred ca Trump va capota. Cat despre acea lovitura "pe la spate" la bila neagra nu v-a picat bine, astfel ca ati decis sa o considerati un afront, respectiv gest controversat.

La 5-5 ieri :)) am spus ca n-am nicio emotie si-l pulverizeaza Trump, de fapt Trump a fost favoritul meu si dinainte si l-am nominalizat. Ma bucurasem ca am scapam de Ronnie rapid, care nu e la nivelul lui Hendry. Ronnie n-are nervi de joc de snooker, sa ascunda bile sau sa iasa din snookere.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează