SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

3 lucruri inedite despre Simona Halep: de ce îi e cel mai frică, ce serial îi place și ce întrebare frontală i-a pus lui Agassi

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 19:40

Simona Halep a acordat un interviu pentru TV Digi Sport în care a vorbit despre 3 lucruri inedite din viața sa.

... de ce îi e cel mai tare frică: "Mi-e frică de avion, deși merg de două ori pe săptămână cu el. Am dureri de stomac, dar încerc să mă gândesc la altceva. Mă uit pe geam, mă uit la nori. Singură încerc să trec peste asta. N-am fost la psiholog să vorbesc despre treaba asta"

... la ce filme se uită: "Mă uit la filme, dar nu foarte mult pentru că adorm. Și când citesc adorm. Mă uit însă la un serial turcesc. Reușesc să mă pun în situația din film. Sunt filme dramatice, dar asortate cu romantism. Îmi place genul romantic, dar și un pic dramatic"

... ce cărți citește: "Am citit Înțelepciune pentru oamenii de rând. M-am regăsit în acea carte. Înainte de a fi jucătoare de tenis sunt om. Mi-a plăcut și cartea lui Agassi. Chiar l-am întrebat dacă a urât tenisul, dar mi-a spus că e un mix acolo. Adică modalitatea în care s-a antrenat l-a făcut să simtă o anumită ură pentru acest sport, dar i-a plăcut întotdeauna. Am citit și cărți psihologice. Mă ajută să progresez", a declarat Halep.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
senateo
senateo  •  02 Decembrie 2017, 06:35

Deci Simona adoarme repede, de aceea castiga turnee doar cand e treaza si nu citeste reclame sau se uita la filmele din tribuna..

jalabert
jalabert  •  01 Decembrie 2017, 21:18
Postat de balauru48 pe 01 Decembrie 2017, 20:57

Tu recunosti ca esti prost si totusi gsp te lasa sa scrii in continuare. Asa si cu Agassi.

ASTA AI INTELES TALPANISTULE?

balauru48
balauru48  •  01 Decembrie 2017, 20:57
Postat de jalabert pe 01 Decembrie 2017, 19:48

unde sunt justitiarii care nu suporta dopatii? andre agassi a recunoscut intreaga cariera. la asta nu trebuie sa i se retraga nici un titlu?

Tu recunosti ca esti prost si totusi gsp te lasa sa scrii in continuare. Asa si cu Agassi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează