SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

3 victorii în mai puțin de 24 de ore pentru Ana Bogdan! Românca pe tabloul principal la New Haven și la US Open

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 22:44

Ana Bogdan a reușit a treia victorie în mai puțin de 24 de ore la New Haven (SUA) și s-a calificat pe tabloul principal al turneului Premier, dotat cu premii în valoare de peste 710.000 de dolari.

Românca a mai primit o veste bună: a fost acceptată pe tabloul principal de la US Open și va bifa toate cele patru turnee de Mare Șlem din acest an.

Sportiva originară din Sinaia a trecut fără drept de apel, scor 6-2, 6-2, de fosta campioană la dublu de la Australian Open, Katerina Bondarenko, și a obținut, în premieră, biletele pentru primul tur al competiției care precedă US Open.

Ieri, cu o pauză de numai o oră între jocuri, Ana a câștigat două meciuri la foc automat, cu canadianca Gabriela Dabrowski (campioana de anul acesta la dublu mixt de la Wimbledon) și cu suedeza Johanna Larsson, numărul 55 mondial.

Imediat după succesul cu Bondarenko, sportiva clasată pe locul 124 și-a aflat și adversara de pe tabloul principal. Este vorba de Elena Vesnina, rusoaica aflată pe 18 în clasamentul WTA. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, la începutul acestui an, la Australian Open, când Vesnina s-a impus în două seturi.

„Am venit cu gândul să mă bucur de tenis, așa am intrat pe teren și la aceste trei meciuri și așa va fi și cu Vesnina. Voi avea parte de o adversară redutabilă, dar îmi joc șansa”, a afirmat Ana.

În cazul unui succes, nu ar fi prima surpriză pe care o realizează Ana Bogdan, care a reușit să o învingă pe Sevastova, locul 17 mondial, la București.

Va fi pe tabloul principal și la US Open

În vârstă de 24 de ani, Ana Bogdan a primit o veste excelentă cu numai o săptămână înaintea startului US Open. Aceasta va juca direct pe tabloul principal al turneului de Mare Șlem, astfel că anul acesta va bifa toate cele patru competiții majore, de două ori ajungând în primul tur din calificări.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  21 August 2017, 10:04

Ai grija sa nu te comenteze CT Popescu.....

taunul.
taunul.  •  20 August 2017, 23:01

Felicitari Ana ! Bafta in continuare !

tihi
tihi  •  20 August 2017, 22:57

SA SPERAM CA VA DEPASI SI PE HALEP !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close