SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

A 20-a finală » Simon şi Fognini se vor lupta mîine pentru trofeul BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 20:23

Ediţia din 2012 a turneului BRD Năstase-Ţiriac a ajuns aproape de final.

După o săptămînă plină de tenis la Arenele BNR, duminică vom vedea la lucru cei mai buni doi tenismeni care au sosit în această primăvară la Bucureşti.

Gilles Simon a revenit cu succes în Capitală după 3 ani de absenţă. Dublu cîştigător al turneului, francezul n-a întîmpinat mari dificultăţi în a ajunge în ultimul act al competiţiei. În celelalte două finale jucate la Bucureşti, francezul i-a învins pe Victor Hănescu şi Carlos Moya.

Un trofeu nu se cîştigă însă din oficiu. Ca să îşi treacă în palmares cel de-al zecelea trofeu ATP din carieră, Simon trebuie să-l învingă pe italianul Fabio Fognini.

Tenismanul din "Peninsulă" va juca duminică prima finală din carieră la nivelul ATP. Pînă să se califice în ultimul act la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, cea mai bună performanţă a italianului era sfertul de finală obţinut la Roland Garros.

Finala de mîine va fi a 20-a din istoria Open România. Meciul dintre Gilles Simon şi Fabio Fognini va începe la ora 15:00.

Cum au ajuns în finală:
Gilles Simon (FRA)
- Dudi Sela 6-4 6-2
- Lukasz Kubot [7] 3-6 6-1 6-3
- Matthias Bachinger 7-5 6-2

Fabio Fognini (ITA)
- Joao Souza 7-5 7-6(5)
- Marcos Baghdatis [5] 7-5 7-6(4)
- Andreas Seppi [6] 6-4 6-7(4) 6-4
- Attila Balazs 6-3 6-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează