TENIS  ·  ATP

A dat din casă » Ce se discută acum pe grupul de WhatsApp al jucătorilor din top 100 ATP: „Djokovic vorbește cel mai mult”

Articol de — Duminica, 15 Martie, 20:12

Argentinianul Diego Schwartzman, 13 ATP, a dezvăluit că jucătorii discută pe un grup de WhatsApp despre situația actuală din lume, iar Novak Djokovic (1 ATP) este moderatorul acestor schimburi de mesaje.

Cum circuitul ATP s-a oprit până la finalul lunii aprilie, jucătorii petrec un nesperat timp alături de cei dragi. Este și cazul lui Diego Schwartzman, el întorcându-se în Argentina. „Nu știu ce voi face în perioada următoare, o să mai discut cu echipa mea. Ne putem preface că sezonul încă nu a început și putem face o pregătire de presezon de trei-patru săptămâni. Va fi un an mai scurt decât celelalte și trebuie să ne adaptăm”, a spus el într-un interviu pentru La Nacion. 

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a spus că el crede că în ceea ce privește clasamentul, ar trebui și el înghețat și atunci când se va porni din nou la drum să fie din același punct. „E o decizie dificilă”, a completat el. 

Diego a mai dezvăluit că jucătorii din Top 100 ATP țin legătura și au un grup de WhatsApp în care comunică. „Vorbim despre turnee anulate și despre coronavirus. Novak Djokovici vorbește cel mai mult. Mulți trimit meme-uri și ne mai distrăm și noi un pic, a dezvăluit cel poreclit „El Peque”.

Vezi și:Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (1)

offside  •  16 Martie 2020, 05:35

Mi s-ar parea corect clasamentele sa fie inghetate.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1