SPORTURI  »  TENIS  »  ATENTAT VEGAS

A fost martoră la atentatul de la Vegas » Care a fost reacția acesteia: "Înfricoșător ca naiba"

Laura Robson, a treia de la stânga la dreapta
Laura Robson, a treia de la stânga la dreapta

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 16:10

Jucătoarea britanică Laura Robson se afla la concertul country din Las Vegas care a fost ținta unui atac duminică noapte.

50 de oameni au murit și alți 200 au fost răniți după ce un singur trăgător, Stephen Paddock, a deschis focul cu o armă automată de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. Publicul îl urmărea pe Jason Aldean, aflat pe scenă în acel moment. 
Robson, 23 de ani, a răspuns unui post de pe Twitter, confirmând că este în siguranță. 

"Sunt Ok. Eram chiar acolo... se auzea ca și cum erau focuri de artificii la început, apoi toți au început s-o ia la fugă. Înfricoșător ca naiba", a scris ea. 

Britanica, actualmente locul 249 WTA, se află în SUA pentru câteva turnee ITF, jucând cel mai recent săptămâna trecută la Templeton (California). Campioană la Wimbledon la junioare în 2008, la numai 14 ani și jumătate, medaliată cu argint olimpic la Londra 2012, alături de Andy Murray, Robson a făcut parte din echipa de Cupa Fed a Marii Britanii care a pierdut, 2-3, în fața României anul acesta, la Mamaia. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează