SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

A ieşit din tipare » Del Potro a fost protagonistul unei faze spectacol la Wimbledon

Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 18:53

La Wimbledon fiecare partidă este specială, tenismenii dovedind că prezenţa lor pe iarba britanică nu este întîmplătoare. Asta s-a întîmplat şi la disputa dintre Rafael Nadal şi Juan Martin Del Potro, la finalul fiecărui set publicul aplaudînd în picioare prestaţia de nota zece a combatanţilor.

Chiar dacă Nadal s-a impus cu 7-6,3-6,7-6,6-4, argentinianul a fost favoritul celor din tribune şi, în acelaşi timp, "inamicul" copiilor de mingi. Del Potro a depăşit, spre deliciul publicului, "barierele" impuse de organizatorii englezi şi s-a distrat de minune cu un tînăr. Numărul 21 ATP i-a ascuns, în două rînduri, mingea care lovise fileul la prima servă, copilul fiind debusolat de acel "număr de magie".

Urmăriţi mai jos faza care l-a avut protagonist pe tenismenul de 22 de ani!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
belamy
belamy  •  28 Iunie 2011, 14:25

numar de magie, faza spectacol......cred ca v-a luat apa....sau nu mai aveti proprietatea cuvintelor. a fost o gluma care putea deveni gluma proasta, daca o mai lungea. indicat era sa-i ascunda mingea "marelui" nadal, care a dovedit inca odata ,daca mai era nevoie, ca nu stie sa piarda, desi unchiul toni cu asa ceva se ocupa(instructia). nu e prima oara cand condus fiind....cere medicul pt inchipuiri de tanar la pubertate. mari oameni,mari caractere.

belamy
belamy  •  28 Iunie 2011, 14:15

nadal se afla in fruntea unei liste cu jucatori(3-4) ,care cer, introducerea " testului poligraf" inainte de a solicita trainerul(medicul). daca jucatorul care conduce in acel moment cere asistenta, se acorda fara repercusiuni pe tabela....daca cel ce este condus cere medicul si dupa trecerea testului poligraf, este penalizat cu doua ghemuri, dupa care se acorda ajutorul. se preconizeaza introducerea acestui sistem din sezonul urmator.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează