SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MOSCOVA

ACCIDENTARE SIMONA HALEP // Directorul turneului de la Moscova cere schimbarea regulamentului după abandonul liderului WTA: "Nu ajungem nicăieri așa!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 17:25

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a retras înaintea startului turneului de la Moscova, acuzând dureri la spate. Alexei Selivanenko, directorul turneului, a vorbit despre asta într-o conferință de presă. 

  • Simona Halep ar trebui să participe la ultimul turneu al anului, la Singapore, în perioada 21-28 octombrie.

"Aceasta este o problemă majoră a tenisului. Nu ajungem nicăieri dacă o ţinem aşa. Astfel de lucruri se întâmplă la toate turneele. Amintiţi-vă ce s-a întâmplat anul acesta la Dubai.

Calendarul este prea aglomerat şi jucătoarele dispută foarte multe turnee, iar spatele este cea mai sensibilă parte a corpului. Programul ar trebui modificat, pentru a avea mai puţine turnee", a declarat Selivanenko.

Turneul Premier de la Dubai, desfășurat în perioada 19 - 24 februarie, a fost afectat de numeroasele retrageri anunțate pe ultima sută de metri. Printre numele importante care au spus "pas" s-au numărat Simona Halep, Caroline Wozniacki sau Serena Williams. 

Și Simona Halep e de aceeași părere cu Selivanenko. În timpul unui Q & A ținut la Moscova, chiar săptămâna asta, liderul WTA a spus că singura regulă pe care ar schimba-o în tenisul actual este numărul de turnee. 

Vezi și: TURNEUL CAMPIOANELOR 2018 // O nouă jucătoare s-a calificat la Turneul Campioanelor! A profitat de înfrângerea fostului lider mondial

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
caminero
caminero  •  18 Octombrie 2018, 08:57
Postat de Alexandra Bordan pe 17 Octombrie 2018, 21:58

Dancila a sportului alb; sunt in forma, nu sunt in forma, particip la turneu, nu particip la turneu, vreau puncte fara sa joc si vreau sa-mi iau cadourile anului...pentruca sunt prima la abandonuri si la testari......

Dacă ea e Dăncilă, tu ești Gîgă a acestui site. Aaa, am uitat, tu ești de fapt Mitică Docan?!? ai ieșit cu clonele la păscut?

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  17 Octombrie 2018, 23:37

Alexandra Borcan, se pare ca ai scris manualul de tennis si cel de Osteopatologie de le stii asa de bine.

caminero
caminero  •  17 Octombrie 2018, 22:56
Postat de Alexandra Bordan pe 17 Octombrie 2018, 21:58

Dancila a sportului alb; sunt in forma, nu sunt in forma, particip la turneu, nu particip la turneu, vreau puncte fara sa joc si vreau sa-mi iau cadourile anului...pentruca sunt prima la abandonuri si la testari......

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează