SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

Agnieszka Radwanska a devenit mamă » Cum îl cheamă pe băiețelul ei, născut luni

Prima fotografie postată de Agnieszka Radwanska după naștere, în care se vede piciorușul lui Jakub Foto Instagram +3   FOTO
Prima fotografie postată de Agnieszka Radwanska după naștere, în care se vede piciorușul lui Jakub Foto Instagram

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 16:37 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 17:12

Poloneza în vârstă de 31 de ani, fost număr 2 mondial și căsătorită din 2017 cu Dawid Celt, l-a adus pe lume pe Jakub

Radwanska a anunțat în luna ianuarie că așteaptă primul copil, prin cuvintele „a venit momentul pentru o nouă etapă a vieții”, apoi a oferit în postările de pe Instagram o evoluție inedită și colorată a sarcinii. Luni, așteptarea a luat sfârșit, iar primul care a făcut cunoscută vestea cea bună a fost Dawid Celt, cel care i-a fost mulți ani partener de antrenament înainte de a-i deveni soț. „Jakub e deja cu noi”, a scris el pe Twitter, alăturând o fotografie cu mânuța nou-născutului. Sora Agăi, Urszula, și ea jucătoare de tenis aflată momentan pe locul 266 mondial, s-a alăturat bucuriei familiale: ”Sunt mătușă. Felicitări părinților”. 

Agnieszka Radwanska a devenit mamă » Cum îl cheamă pe băiețelul ei, născut luni
Moment de tandrețe cu soțul ei, Dawid, cu o săptămână înainte de venirea pe lume a băiețelului cuplului Foto Instagram

2012, anul de vârf profesional

La o zi după naștere, Agnieszka a marcat și ea momentul pe rețele de socializare, cu o imagine a piciorușului micului Jakub. Una dintre cele mai importante și mai constante jucătoare ale anilor 2000, dar mai ales 2010, poloneza a urcat până pe locul 2 în lume, treaptă atinsă pe 9 iulie 2012. În turneele de Mare Șlem are drept cea mai bună performanță finala de la Wimbledon, pierdută în același an 2012 în fața Serenei Williams. Tot pe iarba londoneză a reușit alte două semifinale, la fel ca pe hardul de la Australian Open. În 2015, a cucerit titlul la Turneul Campioanelor.

S-a retras în 2018

Agnieszka Radwanska a devenit mamă » Cum îl cheamă pe băiețelul ei, născut luni
Agnieszka Radwanska într-un meci de la ultima ei participare la Wimbledon, în 2018 Foto Guliver/GettyImages

În iulie 2017 s-a căsătorit cu David Celt. Ultimii ani ai carierei au fost marcați de accidentări și probleme fizice, astfel încât pe 14 noiembrie 2014 și-a anunțat retragerea. „Având în vedere sănătatea mea și povara dificilă a tenisului profesionist, trebuie să accept că nu-mi mai pot împinge corpul până la limitele necesare”, și-a motivat ea decizia. Și a început o nouă viață, care s-a îmbogățit considerabil de luni, odată cu venirea pe lume a lui Jakub. 

20 de titluri WTAa cucerit Agnieszka Radwanska în carieră, disputând alte 8 finale

Citește și alte știri din tenis

Serena Williams face un pas în spate: „Am mers la organizatori și le-am spus asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează