SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Eliminat în calificările pentru Wimbledon, Akira Santillan a cedat nervos și și-a distrus toate cele 5 rachete!

Foto: wwos.nine.com.au +1   FOTO
Foto: wwos.nine.com.au

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2019 18:30

Akira Santillan, locul 215 ATP, a cedat nervos după eliminarea din calificările pentru Wimbledon în fața belgianului Ruben Bemelmans, scor 7-5(5), 3-6, 10-12!

Australianul în vârstă de 22 de ani s-a enervat după ce a ratat o nouă șansă de a ajunge pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem.

Imediat după eșecul dramatic în set decisiv, 10-12, el s-a prăbușit pe teren și a început să plângă. Frustrat, el a fost surprins afirmând că mai bine ar renunța la tenis.

Pe urmă, și-a luat toate lucrurile și a mers pe un teren izolat unde a fost filmat în timp ce își distrugea toate cele cinci rachete.

rachete akira santillan +2 FOTO

Dacă ar fi câștigat meciul cu Bemelmans, Satillan ar mai fi avut nevoie de o singură victorie pentru a prinde tabloul principal de la Wimbledon și ar fi avut asigurat un premiu de 57.000 de dolari.

În toată cariera sa, Akira Santillan a strâns 301.088 dolari din premii în turneele disputate la simplu sau la dublu, însă anul acesta a câștigat doar 2.600 de dolari.

Citește și:

VIDEO Rafael Nadal, nedumerit după decizia care îl favorizează pe Roger Federer la Wimbledon: „Doar aici se întâmplă asta! Jucătorii nu sunt respectați!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Iunie 2019, 19:17

...ia lectii de la Nick Kyrgios...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează