SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TENIS

Alegerile FR Tenis, atacate de MTS, recunoscute de Tribunal! Cine e noul președinte al Federației

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2018 14:45

În plin conflict cu MTS, care i-a suspendat finanţarea pentru 2018 şi nu a dat aviz favorabil alegerilor din 17 noiembrie 2017, pe motiv că au votat mai mult decât cele 54 de cluburi afliate şi înscrise în Registrul Federaţiilor, FR Tenis a primit câştig de cauză la Tribunalul Bucureşti, secţia civilă. 

Fără avizul MTS, deşi Legea Sporturilor prevede acest lucru, Federația de Română de Tenis a mers totuşi la Tribunal pentru a primi avizul ultimelor alegeri. Cele în care, în urma votului a 162 de cluburi, George Cosac a câştigat un nou mandat de preşedinte.

Iar Tribunalul Bucureşti a anunţat că admite cererea FR Tenis şi dispune înscrierea în Registrul Federaţiilor a modificărilor aduse organelor de conducere stabilite la alegerile din noiembrie 2017.

Totodată, au fost respinse cererile de interveţie ale MTS şi ale lui Marius Vecerdea, ca neântemeiate. Senţinţa poate fi atacată cu apel. 

Ce spune Legea Sportului

art. 36 (4): Modificarea statutelor sau a actelor constitutive ale federațiilor sportive naționale este supusă procedurilor prevăzute de lege, după ce s-a obținut avizul expres al Ministerului Tineretului și Sportului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează