SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Alexander Zverev a anunțat despărțirea de echipa lui Federer » Controversa din spatele deciziei

Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) a anunțat despărțirea de echipa de management a lui Roger Federer, TEAM8.
Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) a anunțat despărțirea de echipa de management a lui Roger Federer, TEAM8.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 19:04 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 19:28

Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) a anunțat despărțirea de echipa de management a lui Roger Federer, TEAM8.

  • De asemenea, jurnalistul american Ben Rothenberg a notat pe Twitter că înțelegerea dintre Adidas și Zverev, care a expirat la finele lui 2020, încă nu a fost prelungită.

„Ce an am avut! Am ajuns în prima mea finală de Grand Slam fără ca părinții mei și fratele meu să poată fi prezenți la eveniment, din cauza măsurilor anti-coronavirus. O dispută de doi ani cu fostul meu agent a ajuns la un final pozitiv, așa că am petrecut mai mult timp gândidu-mă la strategiile mele pentru viitor. 

Din acest motiv, și din cauza restricțiilor în curs de desfășurare, am decis să mă întorc la rădăcini. Astfel, familia mea mă va ajuta de-acum cu pregătirea. Mischa și Sergei Bubka se vor ocupa de partea de management. Vreau să le mulțumesc celor de la TEAM8 pentru experiența extraordinară trăită alături de ei. Ambele părți am considerat că decizia corectă este ca familia mea să aibă din nou un rol mai mare în cariera mea”, a scris Zverev pe Instagram.

Alexander Zverev a rămas fără antrenor înainte de Australian Open 2021

David Ferrer (38 de ani) nu mai este antrenorul lui Alexander Zverev, cei doi încheind cu o discuție constructivă o colaborare începută în iulie 2020. Astfel, neamțul a rămas fără principalul antrenor chiar înainte de Australian Open. Cât timp au lucrat împreună, Zverev a atins prima finală de Mare Șlem a carierei, la US Open, finala Masters-ului 1000 de la Paris și a câștigat două titluri ATP, ambele la Köln. 

Zverev, acuzat de fosta iubită

Rusoaica Olya Sharypova, care l-a cunoscut pe Zverev în copilărie, când se întâlneau la turneele de tenis, a avut o relație cu acesta din 2018 până în august 2019. În noiembrie, Olga a postat pe Instagram un mesaj misterios, în care povestea că fost agrestă de un fost iubit, fără să-i dea numele acestuia. 

Rusoaica spunea că „a încercat să mă sufoce cu o pernă și m-a dat cu capul de pereți”. Lumea a suspectat că e vorba de jucătorul de tenis, iar ulterior, într-un interviu pentru presa din Rusia, Olga a confirmat că se referea la Zverev. Totul s-ar fi petrecut în cadrul evenimentului Laver Cup, organizat chiar de TEAM8. Scandalul ar fi dus la despărțirea dintre cele două părți.

Citește mai multe știri din tenis:

Iubita lui Bernard Tomic, celebră pe OnlyFans, despre carantina de la AO: „E o singură baie, n-am defecat niciodată în fața lui Bernard, nu știu ce voi face”

„Simona, te-ai plictisit?” » Surpriză: Halep a fost abordată de pe un acoperiș la Adelaide. Ce a răspuns

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close