SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Alexander Zverev a rămas fără antrenor înainte de Australian Open 2021: „I-am spus că aș prefera să nu mai continuăm”

Alexander Zverev nu va mai colabora cu David Ferrer / Sursă foto: Imago Images +8   FOTO
Alexander Zverev nu va mai colabora cu David Ferrer / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 14:49 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 15:01

David Ferrer (38 de ani) nu mai este antrenorul lui Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP), cei doi încheind cu o discuție constructivă o colaborare începută în iulie 2020. Astfel, neamțul a rămas fără principalul antrenor chiar înainte de Australian Open.

„Se încheia anul și trebuia să iau o decizie”, a explicat fostul număr 3 mondial. „Am vorbit cu Sascha și i-am spus că aș prefera să nu mai continuăm. Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, pur și simplu cred că nu era momentul. Îi sunt recunoscător pentru ocazia oferită, de a călători cu el în acea bucată de sezon. Am avut o colaborare foarte bună”, a adăugat Ferrer. 

Alexander Zverev a avut rezultate importante sub „bagheta” lui David Ferrer

Cât timp au lucrat împreună, Zverev a atins prima finală de Mare Șlem a carierei, la US Open, finala Masters-ului 1000 de la Paris și a câștigat două titluri ATP, ambele la Köln

"Situația legată de coronavirus te face să dai un pas înapoi. Familia e mai presus de orice. În plus, sunt în continuare directorul turneului de la Barcelona”, a mai spus spaniolul în vârstă de 38 de ani, care nu exclude revenirea la postura de antrenor în anii care vin.

Zverev, acuzat de fosta iubită

Rusoaica Olya Sharypova, care l-a cunoscut pe Zverev în copilărie, când se întâlneau la turneele de tenis, a avut o relație cu acesta din 2018 până în august 2019. În noiembrie, Olga a postat pe Instagram un mesaj misterios, în care povestea că fost agrestă de un fost iubit, fără să-i dea numele acestuia. Rusoaica spunea că „a încercat să mă sufoce cu o pernă și m-a dat cu capul de pereți”. Lumea a suspectat că e vorba de jucătorul de tenis, iar ulterior, într-un interviu pentru presa din Rusia, Olga a confirmat că se referea la Zverev.

Novaj Djokovic - Alexander Zverev. foto: Guliver/Getty Images
Novaj Djokovic - Alexander Zverev. foto: Guliver/Getty Images
Novaj Djokovic - Alexander Zverev. foto: Guliver/Getty Images
Novaj Djokovic - Alexander Zverev. foto: Guliver/Getty Images
Novaj Djokovic - Alexander Zverev. foto: Guliver/Getty Images
+4 FOTO

VIDEO Cum era Irina Bara să-l „rupă” pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva”

Citește și alte știri din tenis: 

Ce o sperie pe Simona Halep în 2021: „Sper să nu fie așa!” » Ce a realizat după pauza provocată de coronavirus

„Dacă Nadal dă de Novak Djokovic la Australian Open, nu-l văd bine” » Cum analizează Paul Annacone primul turneu de Grand Slam

Moment absurd la Australian Open » A aflat că are coronavirus în timpul meciului, la scorul de 6-4, 5-3! Acuzații serioase la adresa organizatorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează