SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Alexander Zverev anunță: "Noua generație iese în sfârșit la lumină! Djokovic a pierdut cu Khachanov, cu Tsitsipas și acum cu mine"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 16:41

Alexander Zverev (21 de ani, 4 ATP) l-a învins pe Novak Dkokovic (1 ATP) în finala Turneului Campionilor, scor 6-4, 6-3.  Neamțul anunță sfârșitul unei ere în tenisul masculin. 

La doar o zi după ce publicul de pe O2 Arena din Londra l-a huiduit copios, Sascha s-a întors mai puternic, mai decis și mai coerent în joc ca niciodată. L-a agresat fără răgaz pe marele Djokovic, terminând partida cu 23 de lovituri câștigătoare față de doar 7 ale sârbului. 

La conferința de la final Zverev, a atras din nou atenția cu o declarație: "Novak a pierdut cu Khachanov (22 de ani) la Paris, cu Tsitsipas (20) la Toronto și acum cu mine. Sunt extrem de fericit că noua generație iese în sfârșit la lumină".

"e cel mai bun"

Boris Becker este de acord cu compatriotul său. "Așteptăm de mulți ani fețe noi care să se poate lupta cu cei 3 granzi. Sascha a demonstrat că este cel mai bun din generația lui.

Să câștigi meciuri consecutive cu Federer și Djokovic într-o manieră atât de dominantă nu poate însemna decât un lucru: el e următorul mare jucător al lumii", a declarat Becker, conform BBC.

Vezi și: Previziune sumbră pentru Roger Federer: "Nu-l mai văd câștigând vreun Grand Slam"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  20 Noiembrie 2018, 07:01

Noua generație o să ia locul vechii generații doar pentru că timpul trece și oamenii îmbătrânesc. Dar trei jucători care să domine in așa hal tenisul nu o să mai existe.

132189940937580
Cristian Anaucesei  •  19 Noiembrie 2018, 21:50

daca joaca de ex in optimi la roland garros cu nadal..zverev isi ia un 6-1 6-2 6-1 de o sa taca vreo 6 luni..

merace
merace  •  19 Noiembrie 2018, 20:28
Postat de arsenie.bk pe 19 Noiembrie 2018, 18:13

Noua generație nu iese la iveală prin valoare, pur și simplu ăia vechi încep să joace în cârje, și asta se simte.

Ce e "valoarea" in tenis?! Oare nu e tocmai puterea de a bate in teren mai mult ca altii?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează