SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Cea mai mare amenințare pentru Djokovic? Alexander Zverev e în semifinale la US Open: a 16-a victorie la rând pentru neamț!

Alexander Zverev e în semifinale la US Open / Sursă foto: Imago Images
Alexander Zverev e în semifinale la US Open / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 23:15 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 00:47

Alexander Zverev (24 de ani, 4 ATP) s-a calificat în această seară în semifinalele de la US Open. Neamțul  a fost din nou dominant și l-a învins în minimum de seturi pe sud-africanul Lloyd Harris (46 ATP), scor 7-6 (6), 6-3, 6-4.

  • Neamțul îl va întâlni în semifinală pe învingătorul din partida Novak Djokovic - Matteo Berrettini, care se dispută de la ora 02:00.

Finalist la ediția de anul trecut, când a pierdut dramatic în fața lui Dominic Thiem, Zverev a demonstrat și astăzi de ce este unul dintre cei mai buni jucători ai momentului. L-a învins în minimum de seturi și pe incomodul Lloyd Harris și a ajuns la 16 victorii consecutive în circuit

Cea mai mare amenințare pentru Djokovic? Alexander Zverev e în semifinale la US Open

Zverev a avut emoții doar în primul set, unde a trebuit să recupereze un break. Jucătorul german a și salvat o minge de set a sud-africanului, dar până la urmă s-a impus în tie-break cu 8-6. Următoarele două manșe au fost la discreția lui Zverev, care se pregătește pentru o nouă semifinală la Flushing Meadows.

Sascha Zverev, favorit patru la ediția din acest an de la New York, l-a învins pe Novak Djokovic la Jocurile Olimpice de la Tokyo și se anunță a fi o amenințare serioasă pentru sârb și în cazul în care vor ajunge să se dueleze în semifinale.

Daniil Medvedev - Felix Auger-Aliassime, prima semifinală de la US Open

Rusul Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) s-a calificat în penultimul act după victoria în patru seturi reușită în fața olandezului Botic van de Zandschulp (25 de ani, 117 ATP), scor 6-3, 6-0, 4-6, 7-5. Medvedev s-a calificat în cea de-a treia semifinală consecutivă la US Open. Anul trecut, era oprit în această fază de Dominic Thiem, în timp ce în 2019 pierdea o finală dramatică în fața lui Rafael Nadal.

Canadianul Felix Auger Aliassime (15 ATP, 21 de ani) a profitat de abandonul spaniolului Carlos Alcaraz (55 ATP, 18 ani), care s-a retras în setul doi, la 6-3, 3-1 pentru adversar.

Novak Djokovic luptă cu istoria la US Open 2021

Novak Djokovic, care îl va înfrunta pentru un loc în semifinale pe Matteo Berrettini, încearcă să-și treacă în cont cel de-al patrulea turneu de Mare Șlem al anului, după ce s-a impus, pe rând, la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Miza e dublă pentru Djokovic. Dacă se impune aici, face 21 de trofee majore, îi depășește pe Nadal și Federer și devine cel mai titrat jucător al tuturor timpurilor.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Emma Răducanu e în semifinale la US Open! Performanță de pe altă planetă pentru jucătoarea cu origini românești

Detaliul remarcat de Mats Wilander la Emma Răducanu, după calificarea în semifinale: „Trebuie să vorbim mai mult despre asta”

VIDEO Emma Răducanu și 10 lucruri inedite: marile pasiuni din afara terenului, bornele de la US Open + cum vorbește românește

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează