SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Zverev reacționează după ce a fost acuzat de violență domestică: „Regret foarte mult” » Ce spune de fosta iubită, care e însărcinată

Alexander Zverev FOTO: Guliver/GettyImages
Alexander Zverev FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 09:57 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 10:54

Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) a reacționat după ultimele evenimente din viața personală, care au devenit publice.

Neamțul a fost acuzat de rusoaica Olga Sharypova, fosta iubită, de violență domestică și agresiuni fizice, iar cu o zi înainte, modelul Brenda Patea,  o nemțoaică de origine română în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că este însărcinată cu jucătorul de tenis.

Alexander Zverev a postat un mesaj pe Instagram după ultimele evenimente și a spus că acuzațiile Olgăi Sharypova nu sunt adevărate.

„Ultimele zile au fost o provocare pentru mine. Voi fi tată la 23 de ani. Și abia aștept copilul. Chiar dacă eu și Brenda nu mai suntem împreună, avem o relație bună și voi fi un tată responsabil. Împreună vom avea grijă de acea mică persoană care se pregătește să crească. Dar nu vreau să mai spun nimic public despre acest subiect privat. Sunt sigur că eu și Brenda ne putem descurca fără ca presa să fie implicată.

Au urmat acuzațiile nefondate ale fostei mele iubite, Olga Sharypova, pe care le-am citit în presă. Mă întristează Ne știm de când eram copii și am împărțit multe experiențe împreună. Regret foarte mult că ea face aceste afirmații. Aceste acuzații nu sunt adevărate. Am avut o relație și s-a terminat în urmă cu mult timp. Nu știu de ce Olga face acuzații acum. Sper ca noi doi să găsim un mod de a ne înțelege rezonabil și într-un mod respectuos”, a scris Zverev pe Instagram.

VIDEO  Ion Țiriac, reacție tranșantă despre premiile din tenis: „I-am făcut miliardari pe jucători”

Citește mai multe știri despre Alexander Zverev: 

Acuzații șocante despre Zverev! Fosta prietenă vine cu dezvăluiri teribile: „A încercat să mă sufoce cu perna, m-a dat de pereți

Anunț-bombă! Abia despărțită de Zverev, iubita româncă anunță că e însărcinată!

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează