SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Probleme pentru Alexandra Dulgheru: „De un an de zile nu am primit niciun ban”

Alexandra Dulgheru // FOTO: Guliver/GettyImages
Alexandra Dulgheru // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 15:44

Alexandra Dulgheru (30 de ani, 875 WTA) a vorbit despre suspendarea turneelor de tenis din cauza pandemiei de coronavirus.

Fostul număr 26 WTA a vorbit și despre dificultățile pe care le-a avut în ultimul an, dezvăluind că din aprilie 2019 nu a mai primit niciun ban. Ea a jucat ultimul turneu la finalul lui aprilie 2019, la Istanbul, iar pe 5 iunie a suferit a patra operație la genunchi.

„Eu în martie sau aprilie ar fi trebuit să încep să joc la turnee și uite că a venit chestia asta. Partea mai puțin bună este că există jucători care aveau puncte de apărat, care jucau bine în perioada asta pe zgură. Acum nu se mai câștigă bani, deci nu e chiar atât de simplu. Din aprilie anul trecut eu nu mai câștig nimic din nicio sursă, doar cheltui. Resursele nu sunt inepuizabile.

VIDEO » #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Avem Consiliul jucătoarelor și trebuie să vorbim, să dezbatem toate temele astea. La jucătorii din top nu sunt probleme cu banii, dar pentru cei pentru care tenisul este un job, este dificil. Vine o astfel de criză și toți trebuie cumva să trăim. Clar e ceva de discutat. De câte ori m-am operat, niciodată nu am primit bani stând. În alte sporturi, în fotbal de exemplu, tot ești plătit cumva”, a declarat Alexandra Dulgheru pentru Eurosport.

„Nu m-ar mira să se înghețe tot anul la cum merg lucrurile. Eu încerc să văd lucrurile pozitive, dar nu este deloc o situație bună pentru nimeni. Eu cred că anul ăsta e total haotic și va trebui să ne adaptăm schimbărilor” 
Alexandra Dulgheru 

Citește mai multe știri din tenis: 

Wimbledon 2020 ar putea fi anulat » Englezii nu vor meciuri fără spectatori, iar amânarea e aproape imposibilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
circo
circo  •  27 Martie 2020, 10:27

de un an colaboreaza cu Digisport și Eurosport. A comentat gratis ?

viomarmi22
viomarmi22  •  26 Martie 2020, 23:22

Ai cam lungit-o pe la digi cucoană, normal aveai câteva mii de euroi asigurați ! Trebuia să începi să joci încă de la sfârșitul lui 2019, Neagu a avut aceleași probleme la genunchi, dar a tras de ea, și-a dorit să revină cât mai repede, în schimb tu ai stat la adăpostul Digi sport !

427951077389201
Mihai Tanase  •  26 Martie 2020, 18:59

Așa zgârciți ăia de la DIGI ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close