SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Alexandra Dulgheru, eliminată în optimi la Roma

alexa
alexa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (43 WTA) aratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de Masters de la Roma, turneu dotat cu premii în valoare de două milioane.

Românca a fost eliminată în optimi de Nadia Petrova, cap de serie numărul 14, după o partidă de trei seturi încheiată cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2. Pentru calificarea în turul trei, Alexandra Dulgheru va primi 125 de puncte WTA şi un cec în valoare de 20.000 de dolari.

În manşa secundă, românca a obţinut cea mai importantă victorie din carieră, după ce s-a impus în faţa numărului trei mondial, Dinara Safina.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  05 Mai 2010, 23:40

Si asa a mers destul de departe in turneu.Este de laudat ca are curajul sa se inscrie in turnee grele,nu ca domnispoarele Cirstea si Olaru care opteaza pt turnee de mana a treia,dar trebuieste sa-si imbunatateasca neaparat tehnica incepand cu lovitura de serviciu si continuand cu lovirea mingii cat mai plat nu balonase fara spin cum joaca acum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează