SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Alexandra Dulgheru le-a răspuns fanilor pe GSP și ne-a tras de mînecă: "Nu am făcut-o praf pe Șarapova!"

Maria Șarapova, foto: reuters
Maria Șarapova, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 13:31

Într-o intervenție pe siteul GSP, Alexandra Dulgheru ne-a pus la punct: "Nu am făcut-o praf pe Maria Șarapova, doar am spus că nu îmi place să mă uit la meciurile ei pentru că țipă mult".

Dialogul a pornit de la o declarație dată de jucătoarea noastră de tenis la Dolcesport și publicată cu titlul "Dulgheru o face praf pe Șarapova" pe GSP.RO: "Ar trebui să facă ceva! Am înțeles că scoate decibeli peste valoarea normală. Eu nici nu pot să mă uit la ea cînd joacă. Nu-mi place deloc!".

Mai mulți fani au ironizat-o pe Alexandra, iar jucătoarea de tenis a luat atitudine și a pus la punct pe toată lumea, inclusiv Gazeta. Ne-am însușit critica și am modificat titlul știrii semnalizate.

Iată comentariile postate de Alexandra:

Postat de Alexandra Dulgheru
la 29 Octombrie 2015, 13:16

Buna ziua, Sunt Alexandra Dulgheru si vreau sa fac un comentariu legat de acest articol....in primul rand presa cauta subiecte incitante si este exagerat acest titlu.Am spus in primul rand ca Maria Sarapova este o mare campioana cu multa experienta si ca joaca f bine.Am zis un adevar in sensul ca este deranjant tipatul ei dar in momentul in care eu joc cu ea, intru in transa de meci si nu mai observ asta.Dar eu ca spectatoare dupa atata timp de tenis nu mai imi place sa am uit la meciurile ei pentru ca tipa mult.Nu I am discreditat nimic si in nici un caz nu am facut o praf cu nimic....doar am spus o realitate pe care toata lumea o stie.Titlul este dramatizat ca sa sune bine....si in legatura cu acele comentarii rautacioase...as vrea ca fiecare persoana care nu are habar de sport in general si care doar vorbeste ca un hobby....sa fie in locul meu sau al alteia care are accidentari serioase si sa vedem atunci cat de tare este sa revina ca o pasare Phoenix. Va multumesc...

Postat de Alexandra Dulgheru
la 29 Octombrie 2015, 13:44

Va mulțumesc pentru suport!defapt toate va mulțumim ca ne sunteți alături! În legătură cu Sharapova,o admir mult pentru determinarea ei și forța ei interioara...nu ii lipsește nimic și cu toate astea vrea sa fie în continuare foarte buna în tenis.Ce nu îmi place la ea este ca icneste prea tare în toate meciurile...asta este singurul lucru care nu îmi place...

 

101 decibeliscoate Maria Șarapova într-o lovitură bună, cît un avion care aterizează. E, de departe, lider mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
1652953758281720
Montgomery Brogan  •  29 Octombrie 2015, 20:00
Postat de Soos Vilmos pe 29 Octombrie 2015, 15:54

De acord cu xnread privind dreptul la opinie, dar daca dinsul considera ca ceeace comenteaza montgomery brogan se numeste opinie atunci sigur nu mai avem aceeasi "opinie". Individul care se ascunde sub acest pseudonim , pe linga lipsa totala de bun simt mai are si grave lacune lingvistice. Dar in primul rind mitocania lui este de neiertat si sper ca si alti comentatori vor fi de acord cu mine.

Mos Vilmos...ce sa iti spun, ma faci sa rad...am impresia ca ai citit altundeva si ai comentat aici total aiurea :)) Nu am inteles unde ai vazut mitocanie si lacune lingvistice?!!! Probabil ai vrut sa spui "lagune" dar nu ti-ai potrivit bine cuvintele...Daca nu ai inteles nimic si nu stii despre ce e vorba, daca nu traiesti in realitatea care ne inconjoara si nu ai puncte de reper , daca esti depasit de viteza vietii si de succesiunea evenimentelor, daca pt tine sportul inseamna doar sa participi si sa faci figuratie, daca nu conteaza destinatia ci doar drumul, daca esti nostalgic dupa vremurile cand statul iti oferea gratis o pereche de tenisi, daca ti-e dor de vremurile cand mancai la cantina partidului si aveai mamaliga pe guler...si mai ales, daca nu ai NICI UN FEL DE OPINIE dar o critici pe a altora...esti un roman get-beget si iti meriti soarta! Amin!!!

cosminracila
cosminracila  •  29 Octombrie 2015, 18:57

*** cenzurati numele patronului de la CFR!Ori sunteti platiti de el ziaristi de carton!Rusine intra Avram Iancu in mormant cu asa tradatori de tara!Rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cosminracila
cosminracila  •  29 Octombrie 2015, 18:49

Daca o bate pe Timea Babos si ce muraturi au unguri, eu sunt multumit!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează