SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Alexandra Dulgheru vrea revoluționarea Turneului Campioanelor: „Nu-l văd scos din circuit, dar trebuie gasită o soluție”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 17:04

Alexandra Dulgheru (30 de ani) crede că Turneul Campioanelor ar trebui să sufere o reformă radicală.

  • Simona Halep va juca vineri contra cehoaicei Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA), organizatorii urmând să anunțe ora de start. Cine câștigă se califică în semifinalele Turneului Campioanelo.

Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) a abandonat în fața Karolinei Pliskova (2 WTA, 27 de ani) în Grupa Mov de la Turneul Campioanelor, la scorul de 3-6. Canadianca e a doua jucătoare care se retrage de la Shenzhen, după Naomi Osaka (22 de ani, 3 WTA).

Alexandra Dulgheru comentează meciurile de la Turneul Campioanelor la TV Digi Sport. Fostul număr 26 WTA crede că e imposibil ca jucătoarele să joace la cel mai ridicat nivel în această perioadă a anului.

„E un turneu mult prea important, nu-l văd scos, dar trebuie gasită o soluție. Poate ar trebui să se dispute mai devreme. Jucătoarele vin aici epuizate și mereu există astfel de retrageri. Fetele sunt deja obosite după US Open, ca să nu mai vorbim de sezonul asiatic. E cea mai grea perioadă a anului. Ajungi apoi aici, unde înfrunți cele mai bune jucătoare”, a declarat Dulgheru la TV Digi Sport. 

Clasament în grupa lui Halep

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina24-02
2. Karolina Pliskova22-21
3.  Simona Halep22-31
4. Bianca Andreescu21-40

CRITERII DE DEPARTAJARE 

 

1. Numărul de victorii 
2. Numărul de meciuri jucate 
3. Duelul direct dacă două jucătoare sunt la egalitate 
4. Dacă trei jucătoare sunt la egalitate, departajarea se va face în funcție de numărul de seturi sau de game-uri câștigate și pierdute  

VEZI ȘI:

Halep pierde în două seturi cu Svitolina! Simona își joacă vineri calificarea în semifinale, cu Pliskova

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
merace
merace  •  30 Octombrie 2019, 18:22

Nivelul de joc e foarte inalt, miza e uriasa, si in bani, si in puncte, dar cine se califica isi poate face timp sa se odihneasca inainte. Nu e nimeni obligat sa participe daca nu se simte in forma cea mai buna...

bazinga
bazinga  •  30 Octombrie 2019, 18:16

Lasa,sa sufere fetele pentru muntele de bani pe care il primesc!Sunt curios cati baieti o sa se accidenteze?!?!Pot sa pun pariu de pe acum ca NICIUNUL!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează